Vardagsuppdatering

”Life lately”

En liten helguppdatering med bilder från veckan som gått. Minst en gång om dagen tar jag med mig Nala och kör till ett friluftsområde i utkanten av stan. Där finns förutom bra promenadstigar och några mindre hundrastgårdar även stora fårhagar där vi hunnit få många nya hundvänner. Nala har superduperkul och kommer alltid hem välrastad så då får matte lite egentid.

Nala har nog förstått nu att det här är nya hemma — och hon tar givetvis sitt jobb som husvakt på fullaste allvar.Jag har lyckats ta mig till gymmet några gånger också, minsann! Vissa dagar har jag kunnat göra något som i alla fall liknar träning, medan det andra dagar inte gått alls och jag har då bara försökt bli någorlunda varm för att det i sig ska lindra smärtan något. Jag trivs förresten precis lika bra som jag trodde att jag skulle på mitt nya gym!När det skulle göras middag igår bestämde jag mig för att ta vara på lite blandade rester; överbliven riven ost, parmaskinka och chilisalami slängdes på tortillabröd och efter några minuter så hade vi kalasgod fredagspizza redo. Bästa tänkbara sätt att ta vara på rester, om ni frågar mig!Idag har vi som vanligt varit i fårhagen på morgonen, och medan Nala sov middag gjorde jag lite nytta. Jocke har någon slags ”man cold” (och är med andra ord näst intill döende) så nu när han också kommit upp ligger de båda i soffan framför en film. Jag ska fortsätta det eviga projektet som någon gång ska föreställa mitt arbetsrum ett litet tag till innan vi tar en kvällstur till fårhagen. Sedan tänker jag banne mig ta kväll och slänga i soffan jag med!

Önskar er en fortsatt fin helg, vad ni än har för er!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar