mobil Vardagsuppdatering

Soliga vintermorgnar och future fitness

Likt så många andra helger, var denna helg alldeles för kort och gick alldeles för fort. Förut var alla dagar lite same same för mig, vardag som helg — dagarna såg liksom ungefär likadana ut oavsett veckodag. En fin (och nyttig!) sak nu när vi är två, är att jag automatiskt gör lite mer skillnad på just vardag och helg.

På helgmorgnar ringer ingen klocka och vi drar kvar i sängen betydligt längre än vardagsmorgnar, då vi kliver upp 05.30. Jag vaknar alltid först och går upp och förbereder kaffe och frukost med någon trevlig podd som sällskap. När Nala vaknat till liv och fått i sig frukost hon också tar jag med henne och åker iväg några timmar för hund-lekdejt. Den här helgen har bjudit på helt ok väder och jag tror nog at jag uppskattar dessa promenader minst lika mycket som Nala.

I fredags gjorde vi ett snabbt besök på fitnessfestivalen också. Jag blir så ofantligt trött av sådana tillställningar, och är extra känslig perioder jag har lite för mycket ”i livet”. Även om fredagen nog var betydligt lugnare än lördag-söndag så räckte det gott och väl för mig, jag var helt utmattad när vi kom hem och spenderade resten av kvällen i soffan med en skål glass framför idol. Men — det var kul! Det var alldeles för länge sedan jag träffade vänner och bekanta i branschen så att få kramas och snicksnacka lite med dem gjorde hela utflykten väl värd den trötthet som kom efteråt.

Ja, och så bjussade ju Add Ice Cream på glass i stora lass! Bara en sån sak gör det ju värt att ta sig till Stockholm och trängas bland brunbrända muskelmänniskor. Äntligen fick jag smaka deras julsmak för i år — polkaglass. Den var inte helt otippat jättegod och jag tänkte köpa hem några byttor nu i veckan för att se vad jag kan hitta på för skoj med den…

Vi avslutade rundan på mässan med att testa diverse ”future fitness”-grejer. Det var olika, tja vad ska jag kalla det… som de där wii-spelen där en utövar någon slags sport, ni vet? Fast väldigt mycket mer avancerat och riktigt häftigt faktiskt!

Kommande vecka kommer jag förutom fler smarrig julrecept även börja posta tips på julklappar. Håll utkik!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar