Stil och mode Tävling Träning

TÄVLING – vinn kläder och presentkort från Dagny Day

För lite drygt ett år sedan skrev jag ett inlägg omyogapants and wine. Eller ja, själva inlägget handlade väl mer om yogapants och mindre om vin, även om jag är fortsatt väldigt förtjust i just kombon. Hur som helst skrev jag redan då om min drömjacka, som jag hittat i Dagny Day’s webbshop. Minns ni?

Om inte, kommer här en reminder.. För ja *nypmigiarmen* – den är min nu!

Fina Josefin ville plötsligt skicka mig en vårpresent, och eftersom hon visste vad som stod överst på min önskelista var det denna jacka som damp ner i min brevlåda härom veckan. Snacka om att jag blev överraskad, och framför allt glad – vilken fantastisk present!

Jackan heter Drape Sweater Coat Jacket och är från Blanc Noir. Med detaljer som quiltade skinndetaljer, ärmar med dragkedja och inte minst det fina fallet, känns jackan så väldigt lyxig. Ingen vinterjacka kanske, eftersom skinnbältet som knyts i midjan är så nära ”stänga jackan” en kommer. Men ja, det är ju inte heller en jacka som är tänkt för friluftsliv eller kalla vintrar, tänker jag. För kyliga vår- och sommarkvällar är den däremot perfekt! Galet snygg och, vad som slog mig när jag packade upp den, även överraskande lätt. Väger liksom knappt något, vilket gör den otroligt skön att bära.

Som om denna jacka inte vore en fin present nog, med den kom även ett par tights från Koral som jag sneglat på ett bra tag. De har hög midja och materialet är ett väldigt klädsamt så kallat ”infinity-tyg” (vilket tydligen går bra att ha i vatten?! Ytterst tveksam att jag någonsin kommer testa detta dock, haha).

Dessutom har Dagny Day nu lanserat egna plagg, en sweatshirt och linne i olika färg. Linnet blev jag väldigt förtjust i, det är en längre modell så jag kan bära det så som jag helst bär lite löst sittande överdelar; med en knut i midjan. Det har djupa ärmhål, vilket också är en av mina personliga favoriter när det kommer till linnen, och materialet är supermjukt och följsamt.


TÄVLING


Eftersom jag har blivit så väldigt förtjust i de plagg jag fått prova hittills, frågade jag Josefin om vi inte kunde ge också er chansen att prova. Svaret blev ja och jag fick dessutom fria händer för både tävlingsupplägg och vad exakt vinsten skulle vara.

VINST: Valfritt plagg från Dagny Day Apparel (sweatshirt // randigt linne // vitt linne) och ett presentkort på 700:- att använda i webbshopen
HUR: Lämna en kommentar och berätta vilka som är dina topp tre plagg i Dagny Day’s webshop (och berätta gärna om du redan har något av plaggen, kanske har du något tips till mig?)

PS: se till att lämna korrekta kontaktuppgifter när du kommenterar, så att jag kan kontakta vinnaren! Finns inga uppgifter måste jag välja en annan vinnare.

Sista dag att tävla är nästa fredag, 13 april och vinnare kontaktas via mail.


Du kanske gillar

27 Kommentarer

 • Svara
  Cornelia Böhm
  5 april, 2018 at 11:12

  Mina tre favoritplagg är X BIG THING LEGGING (ser så sjukt sköna ut??), PICTURE PERFORATED JACKET och TWISTED OPEN BACK TANK. Aldrig varit inne på Dagny Day förut, men de verkar ju definitivt ha massa härliga kläder 😀

 • Svara
  Jes
  5 april, 2018 at 14:41

  Är också en såndär som sneglar och sneglar, men tillslut ofta glömmer kundkorgen jag samlat på tills nästa gång …
  Älskar verkligen precis den stilen av kläder och skulle väl ungefär inte säga nej till något på den hemsidan, men om en nu ändå får klura ut en topp tre så blir det nog
  •Logo sweatshirt dagny day
  •DRAPE BACK TANK
  •TWISTED OPEN BACK TANK

 • Svara
  Jessica Sundberg
  6 april, 2018 at 12:41

  Den här tröjan https://dagnyday.com/collections/lanston-sport/products/tucker-paneled-long-sleeve-top med tillhörande byxa https://dagnyday.com/collections/lanston-sport/products/carson-legging kan vara det snyggaste jag sett, Den här toppen till https://dagnyday.com/collections/lanston-sport/products/oversized-shawl-cardigan och träningsgarderoben har inget mer att önska!!!

 • Svara
  Jill
  6 april, 2018 at 12:59

  Helt ärligt så har jag inga favoriter där
  Men om jag skulle vinna skulle jag helt klart få nya favoriter i garderoben
  (Jag vinner aldrig, så jag tror inte jag gör de nu heller, men hoppet är den sista som överger en)

 • Svara
  Julia
  6 april, 2018 at 14:10

  Jag har hittat tre favoriter som verkar helt fantastiska!
  Sport BH https://dagnyday.com/collections/alla-produkter/products/zara-top
  Linne https://dagnyday.com/collections/alla-produkter/products/fly-back-tank
  Överdragströja https://dagnyday.com/collections/alla-produkter/products/hip-to-zip-jacket

  Jag har aldrig testat något plagg från Dagny Day, men de verkar vara riktigt bra funktionsplagg så det hade varit superroligt att få möjligheten 🙂
  Trevlig helg!

 • Svara
  Therese Carlsson
  6 april, 2018 at 14:50

  Tycker Tucker Paneled Long Sleeve Top är jättecool!! Och jag måste hålla med dig om att din Drape sweater coat är sjukt snygg! Fastnade även för Cozy Fleece Color Blocked Pullover – vi har rätt kallt på gymet, så en sån skulle göra sig perfekt där!

 • Svara
  Lena
  6 april, 2018 at 16:56

  Hej hej 🙂 Dessa tre föll jag för: Chloe Capri, Zara Top och Cozy Fleece Color Blocked Pullover. De känns även som de matchar riktigt bra ihop också 🙂 Första gången jag sett detta märke men dessa tre blev topp 3 om jag skulle handla härifrån. Ha en härlig helg 🙂

  Mvh
  Lena

 • Svara
  Anna
  7 april, 2018 at 12:44

  Hej 🙂 skulle mer än gärna prova plaggen från Beyond Yoga, X Big Thing Legging va ju jättefina, Twisted Open Back Tank såg skön ut och High Waist Long Legging i svart skulle jag verkligen behöva! Hoppas på vinst 😉 o ha en fin dag, kram

 • Svara
  Olivia
  8 april, 2018 at 09:17

  Har inga kläder därifrån men ser sjukt fina ut! Kul med träningskläder som inte bara finns i olika färger utan i lite nya snitt och en tuffar stil 🙂
  Dessa stod ut extra för mig:
  https://dagnyday.com/collections/toppar/products/fortune-one-piece

  https://dagnyday.com/collections/toppar/products/tucker-paneled-long-sleeve-top

  https://dagnyday.com/collections/tights/products/blocked-legging

 • Svara
  Hanna
  8 april, 2018 at 18:10

  Jag går ju hela tiden runt i den typen av kläder som Dagny Day säljer, så det var verkligen en sida i min smak! Just nu drömmer jag om att bära dessa klädesplagg, helst i tillsammans i en härlig liten outfit:
  https://dagnyday.com/collections/yogaklader/products/mesh-behavior-high-waisted-legging
  https://dagnyday.com/collections/yogaklader/products/east-bound-spacedye-bralet
  https://dagnyday.com/collections/alla-produkter/products/tucker-paneled-long-sleeve-top

 • Svara
  Heléne Martinsson
  9 april, 2018 at 08:42

  Finns mycket härligt på deras sida! Mina favoriter är oversized shawl cardigan som skulle vara perfekt över träningskläder men också på härliga promenader. High Waist Capri beyond yoga skulle nog sitta som en smäck och linnet twisted open back då jag älskar linnen med det lilla extra, som här med öppen rygg. Har inte prövat något plagg ur deras kollektion men hoppas på det nu för att se om de kan bli mina nya favoriter!

 • Svara
  Anna
  9 april, 2018 at 09:24

  Oversized shawl cardigan, picture perforated sweatpant och Odin combo block leggings 😍😍😍.
  Tack för fin inspiration och kul tävling för en nybliven fattig mamma.

 • Svara
  Janni
  9 april, 2018 at 10:24

  Beyond yoga verkade ha grymma tights, största favoriten blev X Big Thing Legging. Och sen East Bound Spacedye Bralet som skulle passa perfekt ihop! Min tredje favorit är Drape Back Tank från Lanston Sport. Fingers crossed, vore härligt att vinna!!

 • Svara
  Emilia
  9 april, 2018 at 18:35

  Hej! Dagny Day är en ny sida för mig också men riktigt snygga kläder har dom. Svårt att välja men mina tre favoriter blir nog Mesh Behavior High Waisted Legging, Tucker Paneled Long Sleeve Top och Natalia Hoodie 🙂

 • Svara
  Andréa Karlsson
  9 april, 2018 at 18:48

  VERSA TEE från Bodylanguage Sportswear är en tröja jag har själv, och den är perfekt till både alla sorters dans-pass men även till en avslappnad, snygg look 😍
  Jag gillar verkligen stilen från Dagny Day, men som student med låg budget är det drömmen att få köpa OVERSIZED SHAWL CARDIGAN från Lanston Sport och
  EAST BOUND SPACEDYE BRALET från Beyond Yoga.
  Jag har fått höra från andra på gymmet att deras sportbh:ar är bra, samt att den braletten ser riktig snygg ut som sportigt, alldagligt sommarplagg!

 • Svara
  Samantha Claesson
  9 april, 2018 at 20:55

  Mina topp tre är: Zara top, Natalia hoodie och Logo sweatshirt! Vore så kul att vinna då jag fullkomligt älskar sköna och bekväma träningskläder! Hoppas hoppas 😉

 • Svara
  Caroline jansson
  10 april, 2018 at 06:34

  3 topp

  Logo sweatshirt, så SNYGG
  Zone sweatpant, skulle användas dagligen
  Dynamic duo high rise legging koral
  Perfekt nu när man ska sätta igång med träning efter 2 års sjukskrivning för utmattning. Är så jäkla peppad på livet igen äntligen.
  Har inget utav detta hemma, pengarna räcker inte riktigt till när man är sjukskriven. Så istället går man här hemma och trånar efter dessa skönheter!

 • Svara
  Jenny Söderholm
  10 april, 2018 at 12:30

  Tack för tipset (fast min plånbok tackar dig inte 😉 ) Hittade väldigt mkt fint så det var svårt att välja 3 favoriter… men efter en hård sållning så blev det följande:
  https://dagnyday.com/collections/alla-produkter/products/babe-pullover?variant=23573481667
  https://dagnyday.com/collections/alla-produkter/products/cozy-fleece-color-blocked-pullover
  https://dagnyday.com/collections/alla-produkter/products/chloe-capri

 • Svara
  Jenny
  11 april, 2018 at 19:28

  Åh det är ju så svårt att bara välja 3 favoriter men min dröm outfit just nu är såklart Kennedy panel leggings med tillhörande Harley bra. I detta coola leopardmönstrade tränings set är jag helt klart coolast på gymmet! Antagligen måste jag ha picture perforated jackan över eftersom jag både är för feg och för gammal för att gå utan, maken skulle skrika 40 års kris! 🙂 med eller utan jacka skulle jag njuta av både träning och vrål snygga kläder!

 • Svara
  Anna
  12 april, 2018 at 19:31

  Det finns så mycket fina kläder men fick jag välja fritt….skulle
  •FITTED MOCK NECK JACKET
  • LOGO SWEATSHIRT
  • NATALIA HOODIE
  …få flytta in i min garderob.

 • Svara
  Frida
  13 april, 2018 at 17:45

  Jääävlar vad svårt det var att välja endast tre plagg…har aldrig hört talas om Dagny Day innan så man tackar och niger för tipset. Ja du, efter mycket om och men har jag sollat ner till tre favoriter!

  Logo Sweatshirt
  Picture Perforated Jacket
  Cozy Fleece Color Blocked Pullover

  P.S. Tycker ditt nya mörka petrolfärgade hår är så. jävla. snyggt.

 • Svara
  Sofia
  13 april, 2018 at 18:12

  Hej! Dessa är mina favoriter:

  Beyond Yoga COZY FLEECE COLOR BLOCKED PULLOVER – hur gosig verkar inte denna? Vill fylla min garderob med kläder som man ser välklädd i samtidigt som man är bekväm.

  Koral LUSTROUS HIGH RISE LEGGING – Älskar dessa. Vill ha dem både att träna i och med en swaetshirt (till exempel den ovanför) eller en stor stickad tröja till vardags.

  Beyond Yoga HIGH WAIST LONG LEGGING – pga verkar vara ett par perfekta träningstights.

  Hade varit så roligt att kunna unna sig ett par grymma plagg!

  • Svara
   Sofia
   13 april, 2018 at 18:14

   sweatshirt* whoops

 • Svara
  Susanne
  13 april, 2018 at 18:29

  Åh okej 😍😍 jag hade verkligen svårt att välja bland alla fina plagg men om jag ska välja enbart tre stycken som dels är sjukt snygga och även ser väldigt bekväma ut så blir det
  Lanston Sport OVERSIZED SHAWL CARDIGAN
  Beyond Yoga COCOON PULLOVER
  Beyond Yoga TRIPLE MESH HIGH WAIST LEGGING
  Tröjorna verkar helt drömmiga på var sitt sätt och LEGGINGSEN (hur böjs leggings korrekt?) är så sjukt snygga jag kan inte sluta titta på dom!

 • Svara
  Lina
  13 april, 2018 at 21:56

  Vet inte om det är för sent att tävla men testar..
  Har inte testat något från dem än men de hade mycket snyggt.
  Jackan du hade på dig är ju kanonsnygg!!
  Så mina tre favoriter måste bli:
  ~Drape Sweater Coat Jacket
  ~Tucker Paneled Long Sleeve Top Lanston Sport
  ~Kennedy High Waist Side Pannel Legging Lanston Sport

 • Svara
  Ulrika Borgvall
  13 april, 2018 at 21:59

  Hej😊 har aldrig hört talas om detta märke innan, men vilka snygga kläder!! Mina topp tre plagg är beyond yoga high Waits long leggings, oversized shawl cardigan och Natalia hoodie. Fanns väldigt mycke snyggt att välja på , så tack för tipset!!

 • Svara
  Jessica S
  17 april, 2018 at 18:57

  Vem vann?

Lämna ett svar