Träning Träningsövningar

Hemmapass fokus rumpa & axlar

Strax innan årsskiftet blev jag sjuk, och har sedan dess varit mer eller mindre sängliggandes med feber, värk, täppt näsa och allt sådant där mysigt en förkylning innebär. De senaste dagarna har jag sakta känt mig bättre och idag körde jag ett litet träningspass här hemma. Eftersom ni brukar uppskatta inlägg med tips på träningsövningar kommer hela passet här!

Kombiövning 1: frontböj + press, med kettlebell (5×10)

Kombiövning 2: marklyft + drag mot hakan, med kettlebell (5×20)

Superset 1: curtsy squat (3×10/sida)+ sidolyft med hantlar (3×10)

Superset 2: frog pump (3×20) + frontlyft (3×10/sida)

Avslutning: liggande höftlyft (3×20)

Blev ett riktigt skönt pass! Jag känner att jag inte är riktigt 100 ännu så jag avvaktar nog med gymmet någon dag till, men det var skönt att äntligen orka göra NÅT. Har ni några favoritövningar när ni tränar hemma? Jag vill alltid ha nya idéer!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar