Vardagsuppdatering

De små sakerna

Veckan som gick innehöll ett viktigt möte och ett läkarbesök, och jag noterar än en gång att jag är så satans skör just nu. En vecka med två adderade saker räcker för att jag ska bli lite tröttare, lite mer stressad, lite känsligare för allt möjligt.

Mötet gick i alla fall bra, det rörde mina studier som jag hoppas kunna påbörja snart. Jag är ärligt talat väldigt rädd och orolig inför det, samtidigt som jag ser fram emot det enormt mycket. Jag har längtat efter att studera igen, men jag vågar inte tro att det går vägen förrän jag är igång. I veckan som kommer får jag förhoppningsvis mer besked och det kommer säkert lugna mig lite.

För att hålla mig någorlunda på banan denna vecka har jag varit noga med att försöka få till de små sakerna. Jag har städat och hållit efter i hemmet så gott jag kunnat (stök och skit stressar mig extremt och kan löjligt nog få mig att balla ur under perioder när jag är ”skör”), jag har tränat både hemma och på gymmet, och det kanske viktigaste av allt; jag har tagit långa promenader i skogen med mina fina tjejer. Det gör verkligen under för mig, hundpromenaderna. Helst i skogen, och nu när luften är så frisk och vädret fint njuter jag till max. När jag rör mig tänker jag som bäst. Huvudet liksom fungerar bättre, och tunga saker känns lättare.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar