DRYCKER & SMOOTHIES

Min bästa mangosmoothie

Nu när det blivit lite varmare har mitt sug efter kalla drycker och svalkande, men ändå mättande, smoothies ökat. När jag ska göra smoothie har jag en to-go-to som jag aldrig tröttnar på, nämligen min mangosmoothie. En fräsch men ändå söt smoothie som passar lika bra till frukost som till mellis. Måtten i receptet är ungefärliga så smaka av och anpassa efter just dina önskemål.

FRÄSCH MANGOSMOOTHIE

1 portion

Du behöver:

 • 1/2 banan, slantad och frusen
 • en näve fryst mango
 • 1-2 cm riven färsk ingefära
 • en rejäl skvätt citronsaft (ca 1 msk)
 • 1/2 msk mangopulver, jag beställer detta från proteinpolaget
 • 1 skopa vassle i vaniljsmak, jag använde detta
 • mjölk till önskad konsistens
 • eventuellt några steviadroppar, jag använder NICK’S i vaniljsmak

Gör såhär:

 • Mixa ihop allting, smaka av med citronen och tillsätt mjölk tills du är nöjd med konsistensen.
 • Häll upp och servera!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

  Lämna ett svar