Efterrätt och gotte Fannys Favvo Inspiration och pepp Kost Mellis & Kvällis Recept Uncategorized Vardagsuppdatering

Det finns chips, och så finns det CHIPS

…. och det här är CHIPSEN AV CHIPSEN. Så att säga.

Liksom jag stod och studsade på stället under hela skapande-processen då dessa blev till. Från att jag smakade av ostsåsen, till att jag kände lukten från ugnen, till att jag provsmakade det första chipset… till att jag åt upp det sista chipset.

Eller ja. Ska jag vara ärlig hade jag lämnat några chips i en skål på köksbordet efter fotograferingen, som stod kvar när jag några timmar senare kom från gymmet med en vän i sällskap. När jag efter vår gemensamma lunch gick tillbaka för att ta skålen och slå mig ner vid datorn för lite jobb och mumsa chips – var de borta. Goda ting har en tendens att mystiskt försvinna i det här hemmet, och det är alltså inte bara jag som äter och gillar 😉

Frasiga, gröna chips höst-boostade med citron och honung. Ni hör ju, och ni ser ju. Och jag säger ju – dessa är grymma!

gronkal

Jag skapade dessa chips för Kung Markatta och ni hittar det HÄR. Och nej – ingen torkugn eller fritös krävs. Jag har nämligen varken eller (men torkugn står högst upp på önskelistan, *hinthint* om du läser, jultomten).

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar