Fanny Fotograferar Vardagsuppdatering Video – foto

Sista veckan i oktober : hundar, fotograferingar och träning

Hej och hå vad tiden går. Plötsligt var vi inne i november och jag har liksom knappt hunnit reflektera över att vi på riktigt gått in i hösten. Jag har också bestämt mig för att dra igång bloggandet lite mer regelbundet igen, och tänkte att ett blogginlägg varannan dag är en lagom start. Hoppas ni vill hänga med! Vi inleder med att se tillbaka på förra veckan, som för min del bestod främst av mer hundgos än vanligt, flera fotograferingar och träning.

Min mamma har skadat sig och jag fick därför rycka in som hundrastare åt hennes ljuvliga lilla Jack Russel Olga, som både är helt bedårande själv och dessutom fullkomligt avgudar Rut. Vi tog ett par långa promenader i skogen alla tre, och trots regn och rusk hade de superroligt, och jag hade fullt sjå att få dem att sitta still i typ 0,4 sekunder för att kunna ta en bild. Men jag lyckades! Visst är de väl ett himla söt par?!

Utöver hundpromenader hade jag även några fotograferingar inne i Stockholm i förra veckan. Under tisdagen hann jag först med foto+film av outfit (reel här):

… för att sedan också ta lanseringsbilder för samarbetet mellan Studio WMS – I am your sister och Friendcation:

I fredags var jag in till stan igen, då för att fota och filma material till Joannas samarbete med 8848altitude.

Såhär piffigt ser det ut ”behind the scenes” när vi filmar reels (resultatet och den färdiga filmen kan ni se HÄR):

När jag inte varit ute i skogen med hundar eller i Stockholm med kameran, så har jag klämt in några träningspass. Dels har jag utökat löp-garderoben så att jag kan springa ute även nu i kallare temperaturer (okej det har blivit ett löppass, men ändå.) och så har jag kört ett par gympass. Jag har postat några av dem på min Instagram, tex det här det här benpasset och det här axelpasset. Jag har också noterat att min mark blivit lidande av ”all annan” träning jag ägnat mig åt, så igår startade ja upp en omgång Marklyft Mambo ur Styrkelabbet-appen. En gammal favorit som jag hoppas gör susen och hjälper mig komma back on track!

Nu ska jag återigen packa in mig själv + Rutan i bilen för att köra ut till min mor och gå en promenad med hundarna. Därefter blir det datorjobb resten av dagen, plus ett träningspass hoppas jag.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar