Kost mobil Recensioner Träning Vardagsuppdatering

paket paket paket

Idag fick jag hämta ut paket. Vilket är bland det bästa jag vet. Nästan oavsett vad det innehåller, tycker jag det är superroligt att få hem en avi för att hämta ut ett paket (helst ska man inte veta vad det innehåller, såklart!)

Idag fick jag en låda från Bodystore med ett helt gäng härliga barer jag inte provat ännu. Jag tycker proteinbarer är ett perfekt mellis att ha med i väskan när man är på språng, som kvällsgotte när sötsuget sätter in och nuvarande favorit är att hacka i bitar och strö över gröt eller yoghurt eller kasein-puddig.. bara som lite extra, sådär. Mums! Med i lådan var också ett proteinpulver sötat med stevia – åh som jag längtat att testa detta! Stevia kan ju ge en mindre charmig eftersmak, jag har provat diverse prylar sötade med stevia och det är just eftersmaken som avgör slutbetyget (för sött, blir det ju). Återkommer med åsikter och eventuella ris och ros både gällade pulver och bars!april.bsI förra vecka fick jag ett ännu större paket från Budo & Fitness. Full av nyheter från deras egna serie Black Line. Fr vänster på bilden nedan: (minus shakern..) EAA i smakerna äpple och citrus. ”Ripped explosion” (för fettförbränning), Pre workout (päronsmak) och så proteinpulver (vassle) i smaken päron/vanilj.april.bfJag har aldrig använt något tillskott. Jag har, som bekant, bakat och gjort gotte med proteinpulver, men inget utöver det. Så nu ska det bli spännande att testa dessa grejer! Hittills har jag kört några pass med pwo:n och som helt ovan vid ”sådant” känner jag givetvis effekt. Upplever lite väl mycket pirr under skinnet om jag tar en hel skopa (en dos är annars 1-2 skopor) så jag tar ännu lite mindre än det. EAA är alltså Essentiella Amino Syror (att de är essentiella betyder att kroppen kan inte skapa dessa själv utan de måste tillföras via kosten) och jag dricker en skopa innan träning, och en efter. För att hindra muskelnedbrytning och, i mitt fall, hoppas jag även känna mindre träningsvärk. Just träningsvärk efter tuffa dagar/pass gör ofta att jag inte kan träna nästa dag, trots energi och bra ork i övrigt. Såå, det ska bli spännande att se vad dessa prylar resulterar i! Räkna med en update även här 🙂

Du kanske gillar

5 Kommentarer

 • Svara
  Sandra
  10 april, 2013 at 09:07

  Åh jag älskar goodlife blueberry delight! De andra har jag inte testat. Men en bar jag fastnat för är rawbite coconut.

  • Svara
   roethlisberger
   10 april, 2013 at 12:11

   jaa ska bli kul att testa den! åt goodlife pepparkaka igår, sååå gooood, slår t o m swebars variant. Mumma!

 • Svara
  Rund är också en form!
  10 april, 2013 at 12:02

  Jag är själv väldigt anti mot ”barer”. Men de funkar säkert för många.
  Huvudsaken du blir nöjd och glad och orkar träna mycket! 😉

  • Svara
   roethlisberger
   10 april, 2013 at 12:05

   många är det, vilket gör mig nyfiken – varför är Du anti? jag är anti sådana som är mer godis än mellis, men de som innehåller bra grejer och smakar bra, why not liksom? 🙂

 • Svara
  Ellinor
  14 april, 2013 at 11:21

  Åh du får berätta sen vad du tyckte om tillskottet tjejen! Kul att du har börjat blogga igen, saknade dig!

Lämna ett svar