Gårdagens middag är en storfavorit hos mig. Vegetarisk mat hör inte till vanligheterna här (tyvärr?), mest för att jag gillar kyckling och lax så himlans mycket, och så är jag väl inte ett vidare fan av bönor, linser och spannmål. Sådant som jag som icke-veg så fördomsfullt föreställer mig ingår i en vegetarisk kost..
Hur som. Kikärtsbiffar, falafel och hummus är bland det bästa jag vet. Så igår plockade jag fram 3 kilos (!) byttan med kikärtor och satte igång. En stor sats hummus, och lika mycket kikärtsbiffar. Perfekt att ha i kyl och frys för dagar med mindre tid. Här serverades biffarna med färsk spenat, gurka och avocado, och till det åt vi också vattenmelon, rödlök och fetaost med balsamvinäger (världens bästa grej), och en annan favvis: tsatsiki.Kikärtsbiffar (inga exakta mått, smaksak!)
- hummus
- hackad färsk tomat
- hackad rödlök
- färsk basilika
- kryddor
- fiberhusk
6 Kommentarer
jwes
10 augusti, 2012 at 11:31du tar så himla vackra bilder! allt ser verkligen supergott ut också 🙂
roethlisberger
10 augusti, 2012 at 12:46åh vad glad jag blir, tack! Och det är faktiskt gott också, hehe 😉
jwes
10 augusti, 2012 at 11:31du tar så himla vackra bilder! allt ser verkligen supergott ut också 🙂
roethlisberger
10 augusti, 2012 at 12:46åh vad glad jag blir, tack! Och det är faktiskt gott också, hehe 😉
emmysliv
11 augusti, 2012 at 08:39ooh det här tar jag till mig av, Gud så gott 😀 och fet tumme upp för vegetariskt 😀
emmysliv
11 augusti, 2012 at 08:39ooh det här tar jag till mig av, Gud så gott 😀 och fet tumme upp för vegetariskt 😀