God dag tisdag! Idag började jag min morgon med nya favvo-frullen ; overnight oats (50/50 havregryn/mandelmjölk + chiafrön) toppat med massa jordnötssås (jordnötssmör utblandat m vatten och en nypa havssalt) och ännu mer hallon-prottefluff. Älskar kombinationen sött+salt!
Och nu, nu ska jag röra mig mot huvudstaden för ett möte.. Såå spännande och även om jag är smånervös så har jag övertalat mig själv att vara lugn – jag vet ju min grej och jag vet vad jag vill. Och DET är det enda viktiga, resten låter jag komma TILL mig! 🙂 ha en fantastisk tisdag!
8 Kommentarer
Alexandra
20 november, 2012 at 12:24Vad hände med PT School?
roethlisberger
20 november, 2012 at 12:30Inget har hänt?
Alexandra
20 november, 2012 at 18:35Jag menade att du inte skriver om det längre. Har du paus eller liknande? Skulle vara intressant om du skrev mer om det.
Cecilie Lykke
20 november, 2012 at 17:38Overnights oats er supergodt! 🙂 Ha en super dag, Fanny.
Erika
20 november, 2012 at 20:43Hur gör du ditt proteinfluff? 🙂
roethlisberger
21 november, 2012 at 08:07jag blandar casein med lite vätska så jag får en tjock kräm, låter stå i kyl minst 10 min, vispar upp med frysa bär tills det är som vispad grädde i konsistensen 🙂 yum!
sanna
21 november, 2012 at 18:16Har aldrig tagit ngn form av tillskott innan men funderar på att börja käka ngn form av protein.
Är kasein lr vassle att föredra?
Kram
roethlisberger
21 november, 2012 at 18:54det beror på väl på vad du vill ”ha ut av” det, casein är det ”långsamma” proteinet, man kan säga att proteinet ”slussas ut” i kroppen under en längre period, medan vassle är det ”snabba”, som då alltså ganska direkt kommer ut i kroppen 🙂
casein passar bättre till fluff, men om man använder frysta bär funkar vassle kanon där med 🙂