Ibland (de allra flesta dagar) vill man bara att middagen ska laga sig själv. Så man kan äta. Massa. Då är det himla fiffigt att bara slänga in lite grejor i ugnen i tio minuter(isch). Ikväll blev det en stor portobello-svamp, lätt urgröpt och fylld med keso, pesto, rödlök och vitlök som stavmixern fått gå några varv i, toppad med tomat och smulad fetaost. Bredvid svampen fick ett gäng kycklingbitar åka med i ugnen – och så var middagen klar! Fantastiskt gott blev det också 🙂 önskar er en fin söndagskväll!
5 Kommentarer
Linnea
16 december, 2012 at 20:53Åh, vad gott det ser ut! Kul idé med svampen. Aldrig testat så det ska jag definitivt prova! 🙂
sandra
16 december, 2012 at 20:57hittade nyss din blogg och har snart läst igenom allt. du är fantastisk och jag ville bara säga att jag beundrar dig och din styrka efter allt du gått igenom
Amelie
16 december, 2012 at 21:22Åh, det låter fantastiskt gott!
pilla
16 december, 2012 at 21:53Finfin kvällsmat där!
Betty
17 december, 2012 at 01:48Ibland vill man att maten lagar sig själv .. Du är något på spåren där. 😉
Må väl & tack för en bra blogg!
Kram!