Söta små dessert tacos som är både löjligt enkla att slänga ihop och väldigt, väldigt goda att äta. PS – de passar lika bra som mellis som till dessert.
Receptvideo-dags igen!
- Använd en kakform, ett glas eller valfritt annat cirkulärt föremål för att stansa ut mindre cirklar av tortilla-wraps. Tillsätt lite fett (jag sprayade med smör/rapsolja), kanel och brun sötning (jag använde skuren gold). Blanda så att alla mini-wraps täcks.
- Vänd en muffinsplåt uppochned och placera de kaneltäckta wrapsen mellan muffinshålen. Grädda i ca 6 minuter på 200 grader.
- Skala och tärna äpple, krydda med kanel och brun sötning av valfri sort. Värm en rejäl klick smör i en stekpanna, släng ner äpple och slå på en skvätt vatten. Låt puttra ihop tills äpplena mjuknat något.
- Till servering gjorde jag enkel vaniljglass med Barebells vanilj-milkshake; jag hällde shaken i en iskubsform och frös, sedan kördes bitarna i matberedare till en krämig glass.
Inga kommentarer