Brownie, fylld med bitar av brownie. Och chokladsås. Hur kan det bli annat än supergott?
DOUBLE BROWNIE-BROWNIE
receptet ger 3-4 brownies
Du behöver:
- 95g kokta favabönor, väl sköljda och avrunna
- 45g jordnötssmör
- 2 msk (40g) sirap, jag använde fibersirap gold
- 2 msk (40g) Barebells chokladsås (går att byta ut mot mer fibersirap)
- 4 msk (28g) kakao
- 1/8 tsk bikarbonat
- 1/8 tsk bakpulver
- en rejäl nypa salt
- 1 Barebells Brownie Core-bar, hackad i mindre bitar
Gör såhär:
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Skölj favabönorna ordentligt, gärna flera gånger.
- Mixa ihop bönor med jordnötssmör, sirap, chokladsås, kakao, bikarbonat, bakpulver och salt till en helt slät smet.
- Vänd ner den hackade baren.
- Grädda i 15 minuter, ta ut och låt svalna innan du skär upp i bitar. Förvara brownies i kyl.
Inga kommentarer