Kost Vardagsuppdatering

söndagfrukost

Det är lustigt hur alla vill variera lunch, middag och mellanmål, men frukosten är för de allra flesta sig ganska lik dag ut och dag in. Eller? Varierar ni era frukostar?

Jag kör ofta samma, och jag älskar den! Frukost är ju överhuvudtaget ett himla fint mål. Jag måste äta frukost och har aldrig förstått mig på människor som inte gör det…

Efter en fin sovmorgon åt jag alltså samma som alla andra dagar – ett kokt ägg, lite keso (bästa kombon!), avocado och en burk kvarg med kanel. Ett berg kanel. Och så den dagliga tablett-dosen; omega3+6+9, zink, järn+c vitamin och äppelcidervinäger, som jag fick en gratis burk av när jag beställde hem något någon gång. Vet ärligt talat inte riktigt vad de ska vara bra för men.. hehe.

Nu har jag smält frukosten och är redo för ett pass på gymmet. Ha nu en riktigt fin söndag allihopa! 🙂

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar