Vardagsuppdatering

just do it

Iklädd favorittröjan, med de mest självklara men ack så lättglömda orden, sitter jag nu och väntar på att få laga färdigt maten som står halvklar på köksbänken. Killen ska få ta sig hem från jobbet först bara, det är mycket roligare att äta tillsammans! Och återigen har jag experimenterat lite, men det känns som en ny favorit är på väg att födas. Kan hinta om gul curry, lime och kokosmjölk… Bild och recept kommer givetvis upp här om det blir bra, så håll ögonen öppna 🙂

Nu ska jag slänga mig i soffan och läsa skvaller, jag är en sådan tönt när det kommer till de där tidningarna, ni vet – Veckans NU! och Hänt BILD och sådant där… ja, skräp, är väl vad det är. Skvaller, helt enkelt. Med ungefär 2% sanning och resten spekulationer och fördomar. Men underhållande, det är det!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar