Före - efter Inspiration och pepp Vardagsuppdatering

resultat ÄR roligt

Ni vet när man inte vill ”vara den som är den” MEN ändå gärna vill vara den, den där som skriker ut; för jag är så jävla braaaa! Och ja, varför ska man inte få göra det.. om man känner att man lyckats med något, om man är nöjd och stolt och faktiskt har lyckats? Vad det än är man lyckats med.

Jag vägde 90 pannor. Jag var fet. Jag var inte lite vadderad utan jag hade valkar både fram och bak och var man nu allt kan ha dem. Jag hade fler hakor än alla mina vänner tillsammans, och att det skulle dölja sig några muskler (ha!) där under flabbet började jag ett tag seriöst tvivla på.

Självklart vill jag se resultat. Så himla roligt är det inte att stå vid gymmet vid öppning 06.30 för att hinna träna innan en heldags jobb + 2 timmars pendling. Så himla roligt är det inte heller att äta en viss typ av mat dag ut och dag in. Så jävla kul är det faktiskt inte. Att träna är det bästa jag vet, missförstå mig inte, men alla dagar är man inte lika sugen, rent mentalt (när kroppen sagt ifrån har jag avstått, viktigt). Men när man ser resultat – då blev det plötsligt väldigt värt det. Jag kan när jag tittar i backspegeln helt uppriktigt säga att vartenda pass har varit värt det, varenda kaka jag avstått har varit värd det – tillsammans har de resulterat i en friskare, piggare och starkare Fanny. Och en snyggare, om jag får säga det själv. Och det får jag! Precis som jag får säga att fan, vad du har varit duktig Fanny!Imorse när jag vaknade såg jag att mina magmuskler syns helt okej ändå, nu för tiden (när man ligger ner i avslappnat läge, alltså. Ståendes och ”spännandes” syns de ju mer, givetvis). Men hello there, tänkte jag, och meddelade dem vänligt men bestämt att de gärna får stanna denna gång. Tillsammans ska vi ha himla kul, lovade jag dem också. För vi har redan klarat en hel del, jag och magen, och fy bubblan vad vi är bra! 😀

 

Du kanske gillar

5 Kommentarer

 • Svara
  Amanda Öberg
  27 mars, 2012 at 20:30

  du har verkligen kämpat fanny och varit så himla duktig!! måste också säga att du är väldigt inspirerande. har länge velat säga det, men inte riktigt vetat om jag ska säga det på bloggen, facebook eller på gymmet. haha, men nästa gång jag ser dej ska jag nog allt säga hur duktig och inspirerande du är 🙂 kram på dej, och vi ses på gymmet!

  • Svara
   roethlisberger
   28 mars, 2012 at 10:31

   haha kul att du hittat hit Amanda! Och tack tack tack, vad gullig du är, dina ord värmer! Ja vi ses 😉 kramkram

 • Svara
  Moa
  27 mars, 2012 at 21:07

  jag håller med dig om att känslan när man märker att man utvecklats, att träningen gett något, då får man en extra kick 😀 😀

 • Svara
  My
  28 mars, 2012 at 22:18

  Trillade in på din blogg för första gången och måste säga att den verkligen är inspirerande! Vad duktig du är 🙂 Visst är det kul när träning och en bra kost ger resultat!

  • Svara
   roethlisberger
   28 mars, 2012 at 23:09

   Åh men välkommen hit först och främst! Sedan tack så mycket, ja det är verkligen roligt :):)

Lämna ett svar