Vardagsuppdatering

probi : mage

Jag har som bekant haft en hel del strul med min mage den senaste tiden. Ännu har jag inte fått någon slutgiltig diagnos, men efter diverse tester och prover som inte visat något fel tror de att det är ”någon avancerad form” (läkaren så en hel himla massa bokstäver, men sådant minns inte jag) av IBS. Jag väntar nu på att få komma till mag- och tarmspecialst i Stockholm, men tydligen tar sådant här en väldig tid…

Tills dess följer jag rådet jag fått av flera vänner och bekanta – att prova probi : mage , tydligen blir många hjälpta av dessa och upplever magen som lugnare. Så ja, värt ett försök i alla fall! För krånglar magen de kommande veckorna kan jag ju inte gå i skolan och plugga.. så banne mig de bara SKA funka 😀

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  16 april, 2012 at 16:31

  Hoppas det hjälper! (det tror jag det gör!)

 • Svara
  Lovisa
  16 januari, 2013 at 09:26

  Hej, jag har i många, många år kämpat med krånglig mage. Ser gravid ut 99,9% av dygnet, har ständigt gaser och luft i hela magen (sväljer tydligen massa luft när jag äter och dricker) Jag är känslig mot ungefär allt man kan tänkas vara känslig mot. Jag kan varken äta gluten eller laktos. Jag har gjort så många prover så att jag vet inte vad och sist gjorde jag en gastroskopi där de inte hittade någon fel och gav mig diagnosen ”Förmodligen IBS, går ej att bota, grattis” Jag har testat olika tabletter som ska hjälpa mot just IBS och motverka uppsvälld mage men inget funkar. Har funderat på att testa denna men gett upp hoppet lite, så vad tyckte du? Hjälpte den dig något och tycker du att den är värd ett försök?
  /Tröttpåatthaontimagen

Lämna ett svar