Kost Vardagsuppdatering

kroppen, jag älskar dig!

Idag väcktes jag av pojkvännens sms ”hur går det för dig då?”två timmar efter att jag egentligen skulle ha varit på väg mot bussen och honom… fantastiskt! Svarade i sömnen (för så skulle jag aldrig resonerat vid vaket tillstånd) att jag skulle vara på bussen om en kvart istället. ALLTSÅ VA. Nej men det var ju bara att hoppa i träningskläderna, slänga ner datorn i väskan, fylla vattenflaskan och springa till bussen. Jag hann, och medan jag satt på bussen insåg jag att idag är en bra dag, så med peppande musik i öronen, sol i ansiktet och ett bra humör begav vi oss efter en turbo-frukost till gymmet. Hade ett sådant där GRYMT bra och FANTASTISKT skönt pass, log på vägen hem, log i duschen och jag ler fortfarande. Jag älskar dig kroppen, du är mitt tempel och jag älskar dig! Fy fan vad du är bra.

Mumsade just i mig en mycket udda, men god lunch (eller vad det blir, såhär dags) bestående av kyckling, rödlök, vitlök och mirakelnudlar wookat i japansk soya och wasabi, toppat med kokt ägg, keso och avocado. Lite konstigt kanske men himla gott var det! Nu ska jag snart bege mig mot Mr’s jobb med hans matlåda, sedan får vi se vad jag hittar på. Ville mest bara kika in och hälsa trevlig onsdag! 🙂

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Carolina
  18 april, 2012 at 21:23

  Du skriver alltid så vettiga saker i din blogg just därför att du inte BARA skriver om psyket eller BARA om det fysiska utan faktiskt tar med bägge! Kikar alltid in här när motivationen tryter på olika sätt och du har en förmåga att ialf inspirera mig 🙂 STORT tack till dig!!:)

 • Svara
  Nicole
  20 april, 2012 at 08:42

  Underbara känsla 🙂 Jag förstår precis vad du menar och jag är sååååå glad att även jag själv kommit till en punkt då jag älskar min kropp för att den egentligen är pretty damn amazing ändå. Finns alltid saker man vill förändra, muskler man vill definiera mer och gud vet vad – men jag tror att när man väl lärt sig att älska sin kropp så kommer man längre och längre från komplex och närmar sig mer en syn på kroppen som något fantastiskt. Så mycket den orkar, så mycket den kämpar och vilka otroliga saker den kan utföra när man väl blivit vän med den 🙂

  Haha nu ska jag sluta svamla..!

Lämna ett svar