Vardagsuppdatering

vilodag

Idag blev det en vilodag för Fanny. Efter en vecka med dagliga besök på gymmet och igår dessutom 1 mils pw, 3 km cykel och en himla massa stress utöver gympasset, så var det vila kroppen bad om. Och, ni vet – koppens ord är min lag! Har inte rört mig många knop idag inte. Jo, till ica tog jag mig, för att köpa cola och godis 😀 så det har jag gottat mig i medan jag fixat med diverse mail och jobbat med bilderna från helgens bal.

Imorgon blir det förhoppningsvis en pw innan frukost, ett ryggpass och sen får vi se vad jag tar mig för. Men nu blir det banne mig sängen snart, är tröööött.

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  sigrid
  15 maj, 2012 at 20:43

  så sjukt snygg är du. min dröm är att få en lika fin kropp som dig!

 • Svara
  Johanna
  15 maj, 2012 at 21:51

  sv: Jag får inte heller ångest över mat, inte i de flesta fall, men på sistone har jag uppvisat samma beteende som jag hade för några år sedan när jag hetsåt en hel höst och gick upp nästan tio kilo från normalvikt. Och det oroar mig rätt mycket, för jag vet att mitt beteende har en tendens att slå över åt båda hållen, oavsett om min kropp är i svält och cravar all mat den kan få eller inte. Så det är väl dels det jag känner nu, samtidigt som jag vet att jag inte mått bra av att gå upp i vikt för fort innan, speciellt inte när jag överäter saker tills jag äter för ätandets skull och inte för att det är gott… :/

 • Svara
  Anonym
  16 maj, 2012 at 08:23

  Du..hur smal är du inte nu?? :O
  Inget fett på kroppen alls typ….vad säger din omgivning? Jag har svårt att tro att du har normal fettprocent för att vara kvinna, ha mens, vara normalviktg och ha ett sunt förhållande till mat och träning!
  Hoppas du inser att du kanske inte har ett helt friskt beteende iaf kära du!
  kramar

Lämna ett svar