Vardagsuppdatering

gråmulet

Hej mina vänner, har ni haft en lika gråmulen och trist dag som jag? Eller ja, min dag har varit himla bra egentligen, bara lite tråkigt väder. Vaknade imorse, redo för en pw innan frukost, men då regn hängde i luften mötte jag aldrig upp min trogne promenad-vän utan när han väl vaknade och visade livstecken var jag redan ute i skogen med hunden på en minitur. Dumt, för det blir inte på långa vägar lika bra träning när jag ger mig ut själv, och dessutom med hunden som ska nosa, kissa, stanna precis heeeela tiden 😉 knappa 4 km och lite hopp och skutt här och var fick duga idag, bättre än inget och skön start på dagen!

Nu har jag provat kläder och ändrat och suckat och muttrat ett bra tag, ska på en barndomsväns studentskiva i Stockholm ikväll och det var verkligen hundra år sedan jag klädde mig i annat än träningskläder, mjukisar eller jeans och t-shirt… men, jag går ju faktiskt inte dit för att visa upp mig 🙂 så det blir nog bra ändå! Ska packa lite massäck och sedan beger jag mig mot huvudstaden för en sväng förbi kusinen innan skivan. På tal om mat, här ovan ser ni varför jag inte lägger upp så mycket matbilder och recept på just lunch/middag – jag är så otroligt fantasilös… blir oftast plock av vad som finns redo i kylen, som häromdagen (bilden ovan) – kyckling, ägg&kesoröra, gurk&tomat-balsamicosallad och avocado. Typisk snabbmat hos mig!

Nej hörrni, nu ska jag kanske röra mig. Är redan trött och längtar till sängen, men vad gör man inte för att göra en fin vän lite glad 🙂

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar