mobil Vardagsuppdatering

En vecka senare

20120908-073016.jpg

20120908-073037.jpg

20120908-073049.jpg
Redan lördag. Helt galet, 8e dagen på utbildningen och samtidigt som veckan har gått sanslöst fort känns det som om jag varit borta från ”vardagen” i en evighet.

Igår firade vi fredag, jag och min favoit-klassis Victoria, med att äta go-lunch på blueberry. Ikväll stannar vi kvar efter skolan för att säga hejdå ordentligt innan tösen åker raka vägen hem till Åmål efter avslutningen imorgon. Och ja herregud, imorgon är sista dagen av utbildningens steg 1 och jag börjar nojja rejält inför PT-passet jag ska hålla. Mest för att det ännu inte är skrivet (sista-minuten-fanny) men så har jag också en tendens att prata förbi mig själv och min ursprungliga plan. Jag har egentligen rätt bra koll men har alltid haft svårt för alla typer av redovisningar. Men, varför går man i skolan? För att lära sig. Det är liksom lite meningen att man inte ska kunna allt förrän man är klar. Försöker få mig själv att faktiskt fatta det och slappa av lite.

Med that in mind, avslutar jag nu detta inlägg och springer mot dagens 4 timmar praktik i gymmet. Sedan väntar lunch och ytterligare 5 timmars näringslära, som jag sett fram emot hela veckan! Önskar er en fantastisk lördag 🙂

Du kanske gillar

10 Kommentarer

 • Svara
  Hanna Pentmark
  8 september, 2012 at 22:20

  Det kommer gå jättebra imorgon ska du se :-).
  Kör hårt!
  Kram Hanna
  Team MM Sports

 • Svara
  Hanna Pentmark
  8 september, 2012 at 22:20

  Det kommer gå jättebra imorgon ska du se :-).
  Kör hårt!
  Kram Hanna
  Team MM Sports

 • Svara
  Elin
  9 september, 2012 at 16:57

  Får jag fråga en sak? Du behöver inte svara om du inte vill. Det är så att jag skaffat en personlig tränare, som jag har all förlitelse till. Men jag skulle ändå vilja ha lite bekräftlese hos någon som verkar träna mycket och kunna om kost… Hur mycket kalorier äter du nder en dag? För jag ska tydligen äta upp mot 2500 (!!) de dagar jag tränar OCH de dagar jag inte tränar. Under träningsdagarna fattar jag ju att jag måste äta så mycket, eftersom jag förbränner, men under det dagar jag inte tränar? Det känns så konstigt!

 • Svara
  Elin
  9 september, 2012 at 16:57

  Får jag fråga en sak? Du behöver inte svara om du inte vill. Det är så att jag skaffat en personlig tränare, som jag har all förlitelse till. Men jag skulle ändå vilja ha lite bekräftlese hos någon som verkar träna mycket och kunna om kost… Hur mycket kalorier äter du nder en dag? För jag ska tydligen äta upp mot 2500 (!!) de dagar jag tränar OCH de dagar jag inte tränar. Under träningsdagarna fattar jag ju att jag måste äta så mycket, eftersom jag förbränner, men under det dagar jag inte tränar? Det känns så konstigt!

 • Svara
  Victoria
  10 september, 2012 at 08:55

  Saknar dig redan! Vad snabbt det gick! Kram kraaam

  • Svara
   roethlisberger
   10 september, 2012 at 09:01

   åh, och jag dig! jaaa helt sjukt, ändå känns det som vi var där flera veckor! lilla familjen blev vi ju 😉 du är bäst, dumt att du bor så långt booort 🙁 kramar !

   • Svara
    Anonym
    10 september, 2012 at 09:08

    Eller huur!! Ja hihi, så himla mysigt/kul/trevligt hade vi ju 😀 åh DU är grym ju! Jaa fy, det är verkligen tråkigt :/ men tur att vi ses snart igen! Kramar 🙂

 • Svara
  Victoria
  10 september, 2012 at 08:55

  Saknar dig redan! Vad snabbt det gick! Kram kraaam

  • Svara
   roethlisberger
   10 september, 2012 at 09:01

   åh, och jag dig! jaaa helt sjukt, ändå känns det som vi var där flera veckor! lilla familjen blev vi ju 😉 du är bäst, dumt att du bor så långt booort 🙁 kramar !

   • Svara
    Anonym
    10 september, 2012 at 09:08

    Eller huur!! Ja hihi, så himla mysigt/kul/trevligt hade vi ju 😀 åh DU är grym ju! Jaa fy, det är verkligen tråkigt :/ men tur att vi ses snart igen! Kramar 🙂

Lämna ett svar