Vardagsuppdatering

bildsammanfattning av de senaste dagarna

Tänkte bara uppdatera om lite småsaker jag fångat med mobilen men inte nämnt här (alla dessa bilder är från instagram, ni är välkomna att följa mig där också om ni vill ha lite mer vardaglig uppdatering 🙂 jag heter roethlisbergerphoto)

Till exempel, så har jag inte informerat er om att ungsbakadgröt med mango och hallon var hur himla gott som helst, allra helst ska man äta den med kall hallonkvarg och dricka massa kaffe. I fredags var jag för övrigt fredagsfin på kontoret i spetslinne, rosarandig kjol och turkosa naglar.
Inte heller har ni fått veta att jag samma fredag vann en grammatik-tävling (15 av 15 rätt, kaboooom!) och därför fick med mig en flaska Rosé hem. Solen sken hela tågresan, och jag mådde rätt fint.
Den där fantastiska kakan jag gav er receptet på för några inlägg sedan, den hann jag föreviga med mobilen redan innan jag ens provsmakat. Sedan kan ni här se hur glammigt det är när jag fotar min mat ”på riktigt”.. Midsommardagens morgon var jag uppe många timmar innan resten av familjen, så då gjorde jag bananpannkakor, hallon/lime-mousee och en hel kanna kaffe bara till mig själv. Jag vilade, njöt av ledigheten och såg film i sängen. Följde alla midsommardags-regler, tror jag allt!Sedan hade man en extra ledig dag, så den spenderade jag delvis på gymmet, delvis på bryggan med min äldsta och ungefär finaste vän. Imorse var det segt att kliva upp efter några få timmars sömn så jag boostade med massa frukt, och nu är jag -for your information- kär i gul kiwi.Jahapp, det var det då! Som sagt, roethlisbergerphoto på instagram om ni vill hälsa på eller följa 🙂

 

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  josefine
  26 juni, 2012 at 22:07

  Vilken otroligt härlig blogg du har!
  Jag är relativt ny här hos dig och har läst om ”hallonkvarg” några gånger. Jag vet inte om det bara är jag som inte vet vad det är eller om det kanske är ditt egna recept? Skulle vara väldigt uppskattat om du skrev ut receptet här! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   26 juni, 2012 at 23:25

   tack, kul att du gillar bloggen 🙂
   jaa alltså jag blandar helt enkelt kvarg med hallon 🙂 klart!

 • Svara
  josefine
  26 juni, 2012 at 22:07

  Vilken otroligt härlig blogg du har!
  Jag är relativt ny här hos dig och har läst om ”hallonkvarg” några gånger. Jag vet inte om det bara är jag som inte vet vad det är eller om det kanske är ditt egna recept? Skulle vara väldigt uppskattat om du skrev ut receptet här! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   26 juni, 2012 at 23:25

   tack, kul att du gillar bloggen 🙂
   jaa alltså jag blandar helt enkelt kvarg med hallon 🙂 klart!

Lämna ett svar