Fannys Favvo Inspiration och pepp Träning Vardagsuppdatering

Wenngarn Sportcenter

Imorse tog vi bilen till strax utanför Sigtuna och Wenngarn för att kolla in deras sportcenter som jag velat besöka lääänge, och suget minskade inte direkt när Anna skrev om det för en dryg månad sedan.

Wenngarn är i grunden ett gammalt bysamhälle med öppen, vacker slotts- och parkmiljö. Det är stora mäktiga byggnader med mycket grönt runtom, och det finns massor att göra! I de upprustade historiska byggnaderna hittar man konferans, hotell, festlokaler, kulturstall, företagscenter och bostäder, samt som sagt slott, slottspark och trädgård – och så det vi kikade in : ett underbart sportcenter.

wenngarn1

Vi var på plats vid öppning och kunde latja loss med skivstänger och vikter och bara ha det himla himla kul. Lokalerna är öppna, ljusa och släpper in massa ljus. Beläget på tredje våningen har man från (de väldigt moderna) löpbanden en vacker och grön utsikt. Där stod vi i ungefär 5 minuter tills lyftar-nerven sprätte liiite för mycket och vi istället flyttade oss mot den långa, härliga raddan av skivstänger där vi parallellt kunde köra knä- och frontböj.wenngarn3wenngarn2

Det fanns också gott om kettlebells, stänger, boxar, bollar och ja – allt man kan önska i ett gym. Gott om plats överallt, och Martin Gilck, ansvarige för sportcentret, berättade att det snart kommer ännu mer skoj prylar för crossfit mm. wenngarn6 wenngarn5

Ja jag kommer garanterat återvända till Wenngarns sportcenter. Vi tänkte köra på helgmys här framöver, i veckorna hinner man kanske inte ta sig alltid, men på helgen är det perfekt med lite fin-träning på slottet 😉 Har ni vägarna förbi kan jag varmt rekommendera ett besök, om inte för någon av de andra sevärdheterna eller aktiviteterna som finns på plats, så för ett träningspass på sportcentret!wenngarn4

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Paula
    2 augusti, 2014 at 18:02

    Wow, vilket ställe!

Lämna ett svar