Inspiration och pepp Kost Recensioner Vardagsuppdatering

Dr Salad

Jag bor ju bara en halvtimme från Stockholm, ändå tar jag mig sällan in till stan. Uppsala har jag tio minuter hemifrån så när småsaker ska införskaffas eller bio ses eller mat ätas ute eller något sådant så blir det Uppsala och inte Stockholm som jag beger mig till.

Tyvärr, för jag älskar Stockholm. Varje gång jag är här tänker jag att åh, här vill jag bo. Så tänker jag i och för sig om många platser jag besöker… jag är väl mest trött på där jag bor nu (byn, alltså, inte min älskade sambo, haha). Men min moster är bortrest över helgen och bad mig vakta katterna i hennes lägenhet på Söder, så det tänkte jag väl var ett ypperligt tillfälle att besöka huvudstaden och även träffa lite fina människor. Typ Jeanna. Vars blogg jag med glädje lusläser, förutom att hon alltid får mig att vilja le och fnittra och kramas (man får den känslan när man läser hennes blogg) så är hon himla klok. Jag gillar kloka människor. Och de som får mig att vilja kramas också, för den delen. Vi åt varsin lyxlåda på Dr Salad och den var himla fin hörrni! Rena smaker, söt låda och generöst med lax (stort plus, tycker det brukar vara lite snålt med finheterna när man äter sådant ute). Mysigt ställe överlag, jag kommer garanterat gå dit igen! Får se om sällskapet är detsamma då, jag misstänker att jag tjötat ut stackars Jeannas öron med allt mitt snack (jag vet inte vad som hände, att vara ensam hemma kanske resulterar i att när man väl träffar någon så pratar-pratar-pratar man?… förlåt Jeanna!) bild 1 bild 2

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  jeanna
  24 november, 2013 at 08:47

  Du är en sån sötnos, Fanny. Jag tyckte om att lyssna på dig!

 • Svara
  jeanna
  24 november, 2013 at 08:47

  Du är en sån sötnos, Fanny. Jag tyckte om att lyssna på dig!

 • Svara
  Caroline
  24 november, 2013 at 19:09

  Nej vad skoj! Åt också där i helgen. Samma låda… Eller likadan

 • Svara
  Caroline
  24 november, 2013 at 19:09

  Nej vad skoj! Åt också där i helgen. Samma låda… Eller likadan

Lämna ett svar