Vardagsuppdatering

Sommaren 2021

Den här sommaren har gått ovanligt fort tycker jag. Och även om det inte var en medveten plan från min sida så fick visst även bloggen lite sommarlov. Efter 9 år (!) med denna blogg har jag väl tillslut fått lite slut på idéer. Jag vet inte ens om folk fortfarande läser bloggar? Hur ofta kikar ni in? Och vad är det ni gillar att hitta här? Jag skulle verkligen uppskatta era tankar om detta!

Nu när sommaren lider mot sitt slut tyckte jag det dock vore på sin plats med någon slags sammanfattning. Så här kommer ett gäng bilder med sådant jag ägnat mig åt i sommar;

God mat har ätits. Både hemma (bild ovan, hemgjord poké bowl, en återkommande favorit här hemma) och ute. Ett ställe jag besökt flera gånger i sommar är The Loco här i Uppsala, mycket gott och de har många vegorätter på menyn.

Bad har badats. Vi har både åkt regelbundet till sjön här intill där vi bor, och tagit dagsutflykter lite längre bort. Rut kallar vi numera för sjökon, då hon äääälskar vatten. Att leka i, att simma i, och att bara stå och chilla i.

Pool har byggts. I skrivande stund slipas golvet en sista gång, inför nästa veckas liner-montering. Sedan ska vi bara återfylla runt om så är poolen badredo!

Nästa vecka börjar jag plugget igen. Har lite blandade känslor inför det, men det ska nog gå bra. Just nu ser jag bara fram emot och längtar något otroligt efter september, då jag äntligen får åka ner till Schweiz igen. Jag längtar efter att få klättra i berg och andas alpluft, efter att få äta extragod choklad och dricka extragott vin, och så längtar jag såklart efter att äntligen få krama pappa igen, det var över ett och ett halvt år sedan nu.

Jag lovar också att försöka bli bättre på att uppdatera bloggen under hösten. Men som jag skrev ovan skulle era tankar och önskemål uppskattas något enormt, så lämna gärna ett kommentar!

Du kanske gillar

10 Kommentarer

 • Svara
  Frida
  6 augusti, 2021 at 08:16

  Älskar dina recept samt tips om matprodukter. Dina DIY är också sjukt uppskattade! Men gillar egentligen din blogg i sin helhet som du gjort innan 😀 tankar och känslor som du delar med dig av från ditt liv är väldigt givande att få läsa om.

 • Svara
  ÅsaS
  6 augusti, 2021 at 09:06

  Visste ju inte ens att du har en blogg 🙈 Men det är ju kul, för nu har jag många timmars läsning framför mig. Har ju 9 år att läsa ifatt 😅
  Kram och fortsätt njut av sommaren!

 • Svara
  G.H
  6 augusti, 2021 at 09:49

  Hur livet funkat i sommar, om du uppnått några mål och vad som varit extra jobbigt, hur dina framtidsplaner ser ut och om det är något känner att du gjort bra/dåligt!

 • Svara
  Emilia
  6 augusti, 2021 at 11:28

  Älskar att du blandar allt möjligt. Djupa texter, vad som hände i ditt liv och även dina grymma recept som jag alltid går tillbaks till och letar efter.

 • Svara
  Sofia Wallin
  7 augusti, 2021 at 12:19

  Tycker jättemycket om att få läsa om tavlor ur ditt liv- liksom blandat med recept och träning! Men du fotar helt otroligt bra och skriver fint och innerligt om ditt liv och det gillas!

 • Svara
  Emilia W
  7 augusti, 2021 at 12:23

  Föredrar framförallt inlägg om styrketräning. Övningar, tekniktips, pass, program osv. Men annars blandade inlägg om livet och vardagen 🙂

 • Svara
  Jessica
  7 augusti, 2021 at 20:59

  Recepten! Särskilt med olika proteinpulver och recensioner på nya spännande (vego) produkter. DIY/skapande, tankar kring träningen och kroppen. Har framförallt uppskattat guider/tips på hur en kan hantera psykisk ohälsa och vara en stöttande närstående.

 • Svara
  Lisa
  9 augusti, 2021 at 12:30

  Jag kikar in här nån gång i veckan för att se om du uppdaterat 🙂 Gillar en blandning av inlägg, men det jag uppskattar allra mest är inlägg om vad du gjort och tankar om livet.

 • Svara
  malin
  10 augusti, 2021 at 16:58

  all the things above!!! alltså bara FORTSÄTT!!! SLUTA ALDRIG!!!! SAKNAT DIG!!!
  åhh vad härlgt att ni bygger pool och att du verkar ha kommit till lite mer ”balans” i livet (även om jag vet att vissa dagar är det ett rent helvete…..I am inthe boat as well if you know what i mean…….)
  sommarkram!

 • Svara
  Matilda
  4 september, 2021 at 13:50

  Tittar in på bloggen lite då och då, när jag kommer på att det har gått lite för lång tid sen sist jag var inne. Sen glömmer jag bort ett tag. Men jag kommer tillbaka hela tiden, läser allt, då jag verkligen gillar blandningen av dina inlägg, som recept, husbygge, psykisk hälsa, djupare saker, relationer, osv.

Lämna ett svar