LUNCH & MIDDAG Lunch/Middag Recept Vardagsuppdatering

lasagne med grekiska smaker

Igår var det finfredag och i och med det la jag lite extra tid på middagen. Gjorde ett gäng lasagneplattor med lchf-pasta, sedan stekte jag upp en rödlök och massa vitlöksklyftor tills de mjuknat. Hade i nötfärs, en skvätt vatten och kryddor (salt, peppar, färsk basilika). Rev ner två morötter och sist ett gäng upphackade körsbärstomater. Avslutningsvis rörde jag ner en burk mini-fraiche och några rejäla skedar keso. Sedan byggde jag lasagnen och toppade det hela med smulad fetaost. Skjuts in i ugnen och låta bli genomvarm och få lite yta – klart! Här serverades den med en sallad på ruccola, gurka, nektarin, jordgubbar, gul kiwi och ännu mer fetaost. Såå gott! Lasagnen blir krämig och smakrik – precis som lasagne ska vara, alltså!

Du kanske gillar

4 Kommentarer

Lämna ett svar