Före - efter Inspiration och pepp Resan

ett år senare, igen

Idag blir det vila vila vila för min del, var som en zombie igårkväll och kunde verkligen känna hur musklerna jobbade och blodet pumpade efter veckans hårda träning. Jag har aldrig upplevt det förut, den känslan, och jag var lätt fascinerad över det hela. Somnade tidigt och sov i 9 timmar, och sedan uppstigning har det idag varit äta, slappa, äta, duscha, äta, slappa. Nu blir det en promenad till Ica för att köpa lunch och sedan äta lite till. Precis vad vilodagar är till för alltså – äta och slappa!

Liggandes i soffan, under slapp-timme nr 2, kollade jag igenom datorn på gamla bilder. Hittade förra sommarens ”form-bilder”, som jag tagit ett par för att se utvecklingen. Juli förra året hade jag redan tappat det värsta av övervikten, men många muskler fanns det inte under de sista 10 kilona hull som idag är borta. Eftersom jag själv älskar att se andras före-efterbilder för att bli inspirerad, motiverad och glad (att se människor som mått dåligt må bättre är det finaste som finns!) så visar jag er här, skillnaden från juli -11 och juli -12 ;Som sagt, värsta vikten var redan -11 borta, men inte många muskler hade jag. Idag är jag lite slankare och definitivt starkare. Lyfter många kilon fler än jag vägde för ett år sedan, sweet!Min mage har jag aldrig riktigt ”brytt mig om”, och varit extremt dålig på att träna. Jag ska dock ta tag i det och leta fram lite bra magövningar (kör aldrig aldrig i maskiner, inge bra vet ni, skadar mer än gör nytta). Men magmusklerna är i alla fall bra mycket mer definierade idag än för ett år sedan.

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  Sofia
  21 juli, 2012 at 12:41

  Så otroligt inspirerande!!

 • Svara
  Sofia
  21 juli, 2012 at 12:41

  Så otroligt inspirerande!!

 • Svara
  Jessica Gustafsson
  21 juli, 2012 at 18:18

  Lite tips på bra magövningar ? 🙂

 • Svara
  Jessica Gustafsson
  21 juli, 2012 at 18:18

  Lite tips på bra magövningar ? 🙂

 • Svara
  A
  28 juli, 2012 at 18:23

  Hej Fanny! Fick ögonen för din blogg för inte allt längesen och vill tacka dig för dina inspirerade inlägg och goda mattips!

  Har en fråga som jag hoppas du kan svara på! Jag är nyfiken på hur stor skillnad det var på vikt och mått på dem sista två magbilderna du la upp? Har själv hamnat i det ”första” magstadiet som du har på de första bilderna och mitt mål är att nå det andra, så som du har lyckats göra på de nedersta bilderna!

  Mitt problem är att jag inte vet hur nära jag är mitt mål, är det 5 kg 10, eller kanske bara 2 kg? Skulle därför vilja veta hur stor skillnaden är mellan dessa två bilder, mått/vikt etc om du vill dela med dig.

  För känner mig lite omotiverad då jag inte vet hur ”långt” jag faktiskt har kvar.. Du får gärna svara på min mejl 🙂

  Kram!

 • Svara
  A
  28 juli, 2012 at 18:23

  Hej Fanny! Fick ögonen för din blogg för inte allt längesen och vill tacka dig för dina inspirerade inlägg och goda mattips!

  Har en fråga som jag hoppas du kan svara på! Jag är nyfiken på hur stor skillnad det var på vikt och mått på dem sista två magbilderna du la upp? Har själv hamnat i det ”första” magstadiet som du har på de första bilderna och mitt mål är att nå det andra, så som du har lyckats göra på de nedersta bilderna!

  Mitt problem är att jag inte vet hur nära jag är mitt mål, är det 5 kg 10, eller kanske bara 2 kg? Skulle därför vilja veta hur stor skillnaden är mellan dessa två bilder, mått/vikt etc om du vill dela med dig.

  För känner mig lite omotiverad då jag inte vet hur ”långt” jag faktiskt har kvar.. Du får gärna svara på min mejl 🙂

  Kram!

 • Svara
  Jasmin
  17 augusti, 2012 at 17:53

  Hej!
  Sedan du påbörjade din resa mot den kroppen du har idag, hur har du lagt upp det med träning och kost sedan starten, i det stora hela. För jag har just påbörjat min resa och skulle behöva all hjälp jag kan få! 🙂

 • Svara
  Jasmin
  17 augusti, 2012 at 17:53

  Hej!
  Sedan du påbörjade din resa mot den kroppen du har idag, hur har du lagt upp det med träning och kost sedan starten, i det stora hela. För jag har just påbörjat min resa och skulle behöva all hjälp jag kan få! 🙂

Lämna ett svar