Inspiration och pepp Kost Vardagsuppdatering

butikstips och dagens planer

Idag har jag varit uppe sedan strax efter 6 igen, och när jag ändå var igång tyckte jag att då kunde jag ju lika gärna sätta igång med middagen direkt då! (…) Jo, jag ställde mig och gjorde moussaka, hela tjofaderittan med aubergin-pressning, puttrande i en timme på spisen, kryddor från grekland och ostsås… allting på ”Fanny-vis” (dvs: ta bort-lägg till-ta bort-ändra) såklart haha, men det doftade ljuvligt när jag vid nio äntligen tog ut formen ur ugnen och kunde börja med frukosten istället 😉

Fast, det finns en lite mer normal orsak till denna tidiga start av matlagning. Jag är på språng mest hela dagen idag, nu under förmiddagen tog jag mig en sväng till Märsta för att besöka två nya favoritbutiker, en hälsokost och en asiatisk livsmedelsbutik. Förstnämnda är fantastisk, där finns allt sådant jag velat prova på men inte orkat/unnat mig att köpa hem från nätet. Till bra pris, dessutom. Känner på mig att jag kommer hänga där en del framöver… 😉 idag fick jag med mig Carobpulver och torkade granatäpplekärnor. Och från den andra butiken lite mer kokosolja. Alltid bra att ha hemma, liksom!Mitt i Märsta Centrum, ligger denna fina hälsobutik, kika in där om ni har vägarna förbi! 🙂 Där finns allt från kokosmjöl, till örtté, till diverse olika fröer och torkade bär (kunde typ köpt med mig hela hyllan hem)

Nu ska jag få i mig lite lunch, sedan bär det av mot Uppsala och äldsta bästa vännen för lite windowshopping och kaffedrickande. Efter det hem hem, ladda om och köra ett gympass innan middagen – och dääär kommer moussakan in i bilden igen, för då står ju den så lämpligt klar och redo att ätas ikväll 😀 ha en alldeles fantastisk onsdag nu hörrni!

Du kanske gillar

18 Kommentarer

 • Svara
  Anonym
  8 augusti, 2012 at 12:00

  Vad heter hälsobutiken? 🙂

 • Svara
  Anonym
  8 augusti, 2012 at 12:00

  Vad heter hälsobutiken? 🙂

 • Svara
  Jasmine
  8 augusti, 2012 at 16:25

  Älskar att testa nya saker 🙂

 • Svara
  Jasmine
  8 augusti, 2012 at 16:25

  Älskar att testa nya saker 🙂

 • Svara
  Linda.johanna.aronsson@gmail.com
  8 augusti, 2012 at 17:00

  Vilken fin blogg du har! Du är inspirerande 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   10 augusti, 2012 at 06:28

   Tack ska du ha! 😀

 • Svara
  Linda.johanna.aronsson@gmail.com
  8 augusti, 2012 at 17:00

  Vilken fin blogg du har! Du är inspirerande 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   10 augusti, 2012 at 06:28

   Tack ska du ha! 😀

 • Svara
  Anonym
  9 augusti, 2012 at 07:07

  Åh grymt! Tack för tipset 😀

  • Svara
   roethlisberger
   10 augusti, 2012 at 06:28

   😀 ås lite så!

 • Svara
  Anonym
  9 augusti, 2012 at 07:07

  Åh grymt! Tack för tipset 😀

  • Svara
   roethlisberger
   10 augusti, 2012 at 06:28

   😀 ås lite så!

 • Svara
  Anonym
  9 augusti, 2012 at 20:00

  Undrar samma som ovan, vad heter hälsokostbutiken? Om du minns, alltså 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   10 augusti, 2012 at 06:28

   Den heter Märsta Hälsobutik! 🙂

 • Svara
  Anonym
  9 augusti, 2012 at 20:00

  Undrar samma som ovan, vad heter hälsokostbutiken? Om du minns, alltså 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   10 augusti, 2012 at 06:28

   Den heter Märsta Hälsobutik! 🙂

 • Svara
  Chlorella
  9 augusti, 2012 at 21:41

  Fin blogg du har! Mycket bra och inspirerande blogg:)

  Jag vill tipsa om en bra butik i Arvika i värmland. Den heter Iforma. Har allt inom superfoods. Dom bjöd oss på gratis smoothie också.
  Dom har också nätbutik: http://www.iforma.se/

 • Svara
  Chlorella
  9 augusti, 2012 at 21:41

  Fin blogg du har! Mycket bra och inspirerande blogg:)

  Jag vill tipsa om en bra butik i Arvika i värmland. Den heter Iforma. Har allt inom superfoods. Dom bjöd oss på gratis smoothie också.
  Dom har också nätbutik: http://www.iforma.se/

Lämna ett svar