Inspiration och pepp inspirationstories Kost Uncategorized Vardagsuppdatering

Fitnesspodden

För tillfället är det tre poddar vars avsnitt jag laddar ner för att lyssna på så fort de kommer upp; Tyngre radio, Fysiopodden samt Fitnesspodden. Jag lyssnar medan jag sitter på pendeln, har som sällskap när jag promenerar till mataffären, och ibland lyssnar jag under träningspass också. Alla tre poddar är lättlyssnade där fakta och kunskap varvas med en härlig dos distans och humor. 

Nu tänkte jag prata om rösterna bakom fitnesspodden, Robban och Daniel. Har ni hittat till grabbarnas nya blogg? Där publicerade de häromdagen ett inlägg med tankar kring ekologisk mat och ställer den inte alltid så lättbesvarade frågan; är eko bättre? Det är också vad de pratar om i deras senaste poddavsnitt (som jag lyssnade på samma dag det kom upp, såklart)

Det är alltså dagens tips från mig till er att både läsa och lyssna på! 

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Robban
  9 augusti, 2015 at 11:37

  Jättekul att du lyssnar på oss! Har du något som du gärna skulle vilja att vi tar upp eller gör annorlunda i Podden?

  • Svara
   roethlisberger
   11 augusti, 2015 at 08:16

   Åh vad glad jag blev över din kommentar! Du vet sådär lite fånigt ”starstrucked” samtidigt som det ju känns som jag känner er, med tanke på att jag lyssnat på alla era avsnitt (jo faktiskt, tror jag lyssnat på vartenda haha).

   Och åh, hmm ja på rak arm tycker iaf jag personligen att det är roligt att höra inbjudna gäster. Gärna någon som varit med om något/tagit sig ur något, som genom att berätta om sina erfarenheter kan inspirera andra. Jag vet ju själv efter min egen resa hur mycket just träningen betytt för mig och hur man genom att bli fysiskt starkare verkligen också blir mentalt starkare. Att få in lite ”sånt” i podden, dvs den mentala biten och hur viktigt det är att ”väga upp” allt en gör för att uppnå fysisk hälsa/en viss fysik, med psykisk hälsa och välmående.

   Nu fick du världens längsta svar haha, men ja. Det vore en liten önskning från min sida!

   Ha det fint tills vi ”hörs igen”… dvs när ni släpper nästa avsnitt så jag kan fortsätta ha den envägs-kommunikationen med er 😉

   • Svara
    Robban
    12 augusti, 2015 at 20:04

    Nämen haha, så stora stjärnor är vi ju inte? Väldigt kul att du lyssnat på så många måste jag säga. Har snabbt bläddrat i din blogg tidigare och tycker du verkar ha mycket vettigt där. Ska du komma på Everyday-minglet 28 Aug så kan vi ju prata mer då?

    • Svara
     roethlisberger
     13 augusti, 2015 at 06:46

     Haha, jo men jag gillar ju er, liksom! Jag gillar överlag när det ifrågasätts och debatteras, och det gör ni bra. Som jag skrev i inlägget här, jag tokdiggar balansen mellan fakta och kunskap // distans och humor. Grymt!
     …och nu, nu har jag banne mig öst nog med beröm över er, känner jag. Haha. Som svar på din fråga; självklart ska jag det! Så vi ses, och jag pratar givetvis gärna mer! 🙂

Lämna ett svar