Vardagsuppdatering

snabb update

Hej hurtbullar, träningstokar och gottegrisar! Jag tog en liten paus från bloggen igår då jag var, ja, rätt helt superdäckad. Magen som skött sig bättre senaste tiden ville inte vara med riktigt, och igår kväll blev det en tur till akuten. Återigen måste jag konstatera att vården är allt annat än vad man skulle önska, suck. Hemma igen och mår ok, ska vila hela dagen och om allt känns någorlunda i eftermiddag ska jag till gymmet. Det är trots allt det bästa för att hålla magen fungerande och på bra humör – rörelse. För att inte tala om det mentala, blir ju fan tokig av att ligga ensam hemma och så dåliga repriser på tv. Meeen, idag har jag inte ont i alla fall, lycka 😀

Ps, börja ladda upp med frågor, jag tänkte ha frågestund med videosvar inom kort.

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Linda
  17 augusti, 2012 at 09:28

  JAAAA 😀 kul att du tog till dig min önskning! 🙂 jag undrar om Fanny fortfarande röker ibland? Eller om du helt slutat med det nu när du blivit så nyttig? 🙂 och om du helt har lagt ned den andra bloggen?

 • Svara
  Linda
  17 augusti, 2012 at 09:28

  JAAAA 😀 kul att du tog till dig min önskning! 🙂 jag undrar om Fanny fortfarande röker ibland? Eller om du helt slutat med det nu när du blivit så nyttig? 🙂 och om du helt har lagt ned den andra bloggen?

Lämna ett svar