Okategorierat Vardagsuppdatering

”dagen efter”

Gårdagen var jättebra på alla sätt och vis. Fina presenter, trevlig tårtfika (med supergoda PB&J-cheesecaken) och avslutningsvis en god meze-tallrik från byns grekiska restaurang.

Men idag, mås det desto sämre. Nästan 40 graders feber, en mage som är kaos och huvudvärk. Anar matförgiftning efter gårdagens utsvävning från den annars så ”cleana” maten jag äter. Det är lustigt, de senaste månaderna har jag ätit ”annat” än just min egen mat 2 gånger – en gång grillad entrecôte och igår denna mezetallrik. Båda gångerna har kroppen sagt ifrån. Den funkar bra, mår bra, så länge jag håller mig till ren, fräsch och näringsrik mat, och säger tydligt ifrån när den trenden bryts. Vet inte hur ni ser på det, men jag tycker det är rätt tydligt att ren mat är bra mat – för både kropp och själ!

Jag tog inte tresiffrigt igår. Men jag tog PB och efter den dryga månaden jag ”hållt på” med marklyft har jag alltså gått från noll till gårdagens 90 kilo lyfta. Är nöjd, särskilt med tanke på förra veckans sjuka. Idag har jag, öh, vilat? Typ sovit hela dagen, fått i mig vitt rostbröd och frukt. Svalt ett gäng alvedon och hällt i mig saft. Börjar kännas bättre nu, och kanske får jag i mig något med lite vettig näring senare. Jag vill mest bara somna och vakna frisk imorgon. För då ska det bakas födelsedagstårta till på söndag och ja, sen kommer ju söndag så då vill jag vara på banan igen för att träffa mina fina vänner.

Önskar er en trevlig fredagkväll, hur ni än spenderar den 🙂

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Paula
  24 augusti, 2012 at 20:24

  Fan vad grym du är! Hoppas du kryar på dig 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   27 augusti, 2012 at 06:29

   Tack, mår bättre nu ! 🙂

Lämna ett svar