Inspiration och pepp Kost Recept Vardagsuppdatering

Från dressing till dessert – sju somriga receptfavoriter

1 – KORIANDER- & JALAPENO YORGHURTSÅS
Ställ en flaska med denna grymma dressing på bordet tillsammans med ungefär vad som helst, and you’re set, så att säga. Sallader, biffar, kyckling, fisk, skaldjur, att dippa grönsaksstavar i… passar till allt.

2 – COCO GREEN DRINK
Med en mind-boost från Four Sigma Foods är denna läskande drink en riktig hit till sommaren (som vi ju hoppas blir varm och härlig!)

somrec4

3 – BÄSTA SALLADEN
Ja sommarens bästa sallad är utan tvekan den på bild nedan. Babyspenat i botten, tunt skuren gurka, skivor av en perfekt mogen avocado, en hel drös söta björnbär, massa smulad roquefortost och slutligen rostade pinjenötter

somrec2

4 – MOJO VERDE
Servera till whatever-you-put-on-the-grill, för denna hampaboostade salsa passar liksom till allt. Kanske extra bra till fisk, men jag har även ätit den till kyckling, som dressing över sallad, rört ut med crème fraîche för en tjockare och god dipp… funkar till allt!  länk

5 – MANGO-PASTASALLAD
Det här receptet la jag upp för nästan två år sedan, så hög tid för påminnelse!

somrec1

6 – SOMMARKAKA
Det här måste vara ett av mina mest uppskattade recept, någonsin. Både av mig själv som gjort flera olika varianter av originalet och av er läsare/följare som bakat, länkat mig och gillat. Här hittar du receptet

7 – SALTED CARAMEL RAW CHEESECAKE
En av godsakerna jag serverade på min födelsedag förra sommaren, och fortfarande på min topplista över favoritkakor. [klick] för att komma till receptet.

somrec3

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Linda Assarsson
  17 juni, 2015 at 22:00

  Jag kom på tanken att baka kanelbullar idag 🙂
  Hittade på ett recept i min smak..
  Det blev himla bra och de försvann i ett nafs 😉
  Bra mellanmål på stranden i sommar!!

  Testa gärna :
  http://lindaassarsson.blogg.se/2015/june/kanelbullar.html

  Tack för alla fina recept och underbar inspiration du sprider Fanny 🙂
  Du är grym!!!

  • Svara
   roethlisberger
   20 juni, 2015 at 13:41

   Mmm mums vad goda de såg ut och lät! Nu blev jag sugen på kanelbullar också… jag som just gjort choklad fondant och granola bars och trodde jag var nöjd. Icke, kanelbullssuget slog till nu minsann 😉
   Tusen tack, stor kram! <3

 • Svara
  Kate
  19 juni, 2015 at 07:50

  Härliga tips!! =)
  Glad midsommar!!

Lämna ett svar