mobil Vardagsuppdatering

Sliten men nöjd

Det fick bli en vilodag igår i alla fall, kroppen var helt slut. Och lika bra var väl det, för det var full rulle hela dagen ändå; en heldag huvudstaden med musikal och middag, sedan lite fint myshäng med en nyfunnen vän (som för övrigt ska tävla i bodyfitness nästa sommar, så coolt! Skitkul att få följa henne under denna resa och hela vägen in i mååål 😀 ) innan vi rörde oss mot krogen. Som bekant är jag ute extremt sällan, men kände att det vore kul att göra lite dumheter innan det blir ännu mer skola och plugg.

Jag somnade innan huvudet nuddade kudden och sedan jag vaknade vid tio imorse har jag gjort absolut ingenting. Eller jo, jag har ätit ungefär all frukt jag kommit åt och en fin påse naturgodis, som jag (som det planeringsfreak jag är) såg till fanns hemma idag 😉 dagen kommer fortsättningsvis ägnas åt slapp och återhämtning. Mår som jag förtjänar, med huvudvärk och lätt illamående, men det var det faktiskt värt. Är man nykterist 360 dagar av året ska utgångarna vara precis som gårdagens! Önskar er en fin söndag 🙂

20120923-150226.jpg

Du kanske gillar

1 Kommentar

Lämna ett svar