Vardagsuppdatering

vardagsvirr – vänner på gymmet, julig frulle och bodyscanning

God morgon! Jag tänkte att det kanske var dags för ett hederligt, vanligt, och för allmänheten kanske småtrist, blogginlägg här igen. Det har varit en himla massa recept och så har jag ju en tendens att skriva långa texter om saker jag går runt och analyserar hela dagarna. Lite vardags-update kan väl vara på sin plats!

De senaste dagarna har jag ägnat åt träning, mest. Tre tuffa kvällspass nu tis, ons, tors, och jag som förr varit en sådan morgon-tränings-människa har nu börjat inse charmen med kvällsträning. Att få komma hem, fixa middag, äta, duscha och sedan landa i soffan med en utpumpad, nytankad kropp för att sedan inte röra en fena. Man har liksom inget man måste göra efteråt och kan därför ta ut sig fullt ut under passet – härligt! Det både känns och syns; 10 pullups sitter numera som en smäck, 100 kg knäböj är orkade, och till och med axlarna börjar nu visa sig, äntligen.

I förrgår hjälpte jag en vän som vill komma igång med träningen, jag skissade upp ett pass och pushade henne dryga timmen inne på gymmet. Vaknade igår till ett sms med omdömet som löd ”träningsvärk överallt.” Hon är en både gammal och nära vän, så att få stötta och följa henne ska bli väldigt fint, hon kommer klara detta galant! 🙂

Nu ska jag äta frukost med lite jul-touch, jag ställde mig nämligen och gjorde en gyllengul granola med saffran imorse (ja, jag vaknar och kliver upp klockan 06). Sen ska jag iväg och köra ett nytt pass med vännen, följt av storhandling, mys-strosande och lite window-shopping. Självklart ett fint gympass senare också, idag är ”plock-dagen”, dagen då jag kör sådant som inte hinns med under veckans andra pass. Ser ut att bli axlar, mage, och en hel del småövningar för hela kroppen. Perfekt fredag!

Förresten, på tisdag ska jag iväg och göra en så kallad Bodyscanning, då man mäter kroppens muskelmassa, fettprocent, vattenmängd och inre ålder. Är lite smånervös faktisk, jag har ingen aning om vad det kan komma att visa… Spännande dock!

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  therese
  12 oktober, 2012 at 11:41

  Vad stark du är!

 • Svara
  Lova
  12 oktober, 2012 at 16:36

  Åh häftigt med bodyscanning.. Hur går mätningen till?

 • Svara
  Charlotta
  20 oktober, 2012 at 10:54

  Vilken inspirerande tjej du är! Jag hittade din blogg för fem minuter sedan och har redan hunnit kopiera två av dina recept. Go girl!

Lämna ett svar