Inspiration och pepp Kost Vardagsuppdatering

Dagens söta shopping

Idag tog jag en tur till Sollentuna och den nyöppnade butiken Worthit för att prata lite med ägarna Emelie och Benjamin. De har drivit webbutiken i två år men sedan bara några veckor finns de fina sakerna även att köpa i en fysisk butik. Det var flera saker jag inte sett i andra hälsokoster – så roligt! Tyvärr var de sockerfria chocolate chipsen jag siktat in mig på slut, men lite annat smått och gott fick följa med hem. Föga förvånande gick min shoppingpåse i chokladens tecken…

workit1 Steviasötad 99% choklad med chili, sockerfri vit choklad och några questbars bara för att jag inte fått hem senaste ordern från iherb och liksom har lite abstinens…
workit2
Och Xylitol, björksocker, kommer användas i bak framöver… har ni testat?
workit3

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Liselott
  31 maj, 2014 at 20:19

  99%-ig choklad. Herreminje, varför har jag inte ens tänkt tanken på att kolla upp ifall det finns?! Och så visar det sig att det finns med chili och stevia också, LYCKA.

 • Svara
  Liselott
  31 maj, 2014 at 20:19

  99%-ig choklad. Herreminje, varför har jag inte ens tänkt tanken på att kolla upp ifall det finns?! Och så visar det sig att det finns med chili och stevia också, LYCKA.

 • Svara
  Anneli
  31 maj, 2014 at 21:55

  Jag har vad jag kan komma ihåg inte använt xylitol/björksocker när jag bakat, men väl i varm choklad och godistillverkning! Då funkar det bra, bara man inte tar för mycket, för det har en sån kall känsla… som mint eller hur jag ska förklara det…!
  Men björksocker är ju nyttigt vilket känns bra speciellt när man gör godis som annars kan vara ”förbjudet”…! 😛

 • Svara
  Anneli
  31 maj, 2014 at 21:55

  Jag har vad jag kan komma ihåg inte använt xylitol/björksocker när jag bakat, men väl i varm choklad och godistillverkning! Då funkar det bra, bara man inte tar för mycket, för det har en sån kall känsla… som mint eller hur jag ska förklara det…!
  Men björksocker är ju nyttigt vilket känns bra speciellt när man gör godis som annars kan vara ”förbjudet”…! 😛

Lämna ett svar