Träning Vardagsuppdatering

Kickstart

Ja, dagen idag har då varit väldigt mycket effektivare än gårdagen! Igår vid denna tid hade jag… druckit kaffe. Ja, det var väl i princip det jag gjort. Idag har jag hunnit gå upp 6, skriva och läsa ikapp lite, köra 5 km på bandet, duscha och äta lunch, ta en promenix ner till byns nya Ica för att handla lite smått och gott, och nu ska jag sätta igång med dagens middag så den är redo att intas direkt efter eftermiddagens gympass. Förhoppningsvis hinner jag baka lite gott också, har slipat på ett recept i huvudet som nog är klart att göras ”på riktigt” nu 🙂

Paketet jag hämtade ut igår var från Bonniers, som skickat Charlotte Perrellis nya bok Kickstart och hennes proteinpulver med jordgubbssmak. Jag bläddrade lite i boken och blev positivt överraskad, riktigt bra verkar den. Sunda och vettiga förord, bra uppbyggnad av både träningsprogram och kostscheman – ska bli kul att läsa! Till tv-myset gjorde jag en ny favorit som sagt, PB & Chocolate swirl-glass. Behöver jag säga att den var grym? Den var grym! Recept kommer, när jag gjort om den och faktiskt MÅTTAT vad jag gjort 😉 glömmer det ibland… 

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Zandra
  9 november, 2012 at 06:39

  Jag har Perellis första bok, kanske ska slå till på nya också. Man kan ju aldrig ha för många tränings- och hälsoböcker 😉

 • Svara
  Ellen
  23 november, 2012 at 22:46

  Hejsan!
  Swirlen ser helt fantastisk ut. Längtar som tusan tills recepet kommer upp. 🙂
  Tusen tack för en underbart peppande, uppmuntrande och inspirerande blogg! Jag har följt dig ett väldigt bra tag och du blir bara bättre och bättre! 🙂

Lämna ett svar