Träning Vardagsuppdatering

ryggöm, och så lite fredagsplaner

Fredag och en ööööm kropp. Vaknade och kunde knappt röra på huvudet, det känns ungefär som om min rygg och nacke har växt ihop 🙂

Gårdagens ryggpass var tungt, kroppen var trött. De senaste veckorna har jag hängt en 5-kilos vikt runt midjan när jag kör pullups, vilket KÄNNS. Tänk att 5 kilo kan vara så tungt 😉 fortsatte sedan med latsdrag, marklyft och en övning vi kallar ”mördaren” (gissa om den är jobbig..) som tar på hela överkroppen. Avslutade med lite biceps och till sist några minuters planka. Puh, sen var det en trött Fanny i soffan resten av kvällen!

I nu läget har jag ingen aning om hur dagen blir, faktiskt. Än så länge är frukost och kaffe x 3 intaget, och egentligen var det träning inplanerat nu under förmiddagen, men får se om kroppen orkar det. Tidig kväll i alla fall, för imorgon är det Stockholm och mässa som gäller, ses vi där?!

Du kanske gillar

5 Kommentarer

 • Svara
  Marie
  9 november, 2012 at 19:48

  Åh, du är så snygg! Försöker också jobba upp lite muskler och har en fråga (som kanske är hur dum som helst, hehe). Men den där muskeln som går liksom vågrätt under axeln och ser ut att binda ihop överarmen och ryggen, vad heter den? Och hur tränar man den? Är ganska svag i just armarna och övre delen av ryggen så är tacksam för tips 🙂

 • Svara
  Cecilie Lykke
  10 november, 2012 at 14:37

  Liker bloggen din veldig godt, Fanny! Har linket til den på min side, slik at flere kan se hvor flink du er med både mat og trening 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   11 november, 2012 at 18:46

   åh tack, vad fint av dig. Gick in hos dig och kikade, superfint! Ha det så himla fint 🙂

 • Svara
  Lina
  12 november, 2012 at 19:37

  Hej Fanny! Mördaren låter skoj! Eller ja, du fattar.. 😉 Kan du inte beskriva hur man gör? Måste få tips på nya ryggövningar. Börjar blir lite trött på de gamla klassikerna. Kram!

 • Svara
  Linda Öberg
  14 november, 2012 at 02:38

  lägg gärna upp ett inlägg på denna ”mördar” övning!!!!:D

Lämna ett svar