Inspiration och pepp Tankar om ting Vardagsuppdatering

qoute of the day

Efter en halvseg 5 kilometerstur på löpbandet sitter jag nu med en aningens öm ländrygg och zappar på tvn. Det är Ellen Degeneres Show med Madonna som gäst (har absolut ingen aning om när detta spelades in) och de pratade precis om tiden innan Ellen kom ut som homosexuell. Madonna, som då aldrig träffat Ellen, skickade ett brev där hon bla citerade Martha Graham. Jag älskade dessa ord, och kände bara att jag var tvungen att dela med mig.

” There is a vitality, a life force, an energy, a quickening that is translated through you into action, and because there is only one of you in all of time, this expression is unique. And if you block it, it will never exist through any other medium and it will be lost. The world will not have it. It is not your business to determine how good it is nor how valuable nor how it compares with other expressions. It is your business to keep it yours clearly and directly, to keep the channel open. You do not even have to believe in yourself or your work. You have to keep yourself open and aware to the urges that motivate you. Keep the channel open. ”

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Nikolina
  19 november, 2012 at 14:38

  Jag tittade också på det och jag håller med dig ^^

 • Svara
  Nikolina
  19 november, 2012 at 14:38

  Jag tittade också på det och jag håller med dig ^^

Lämna ett svar