Vardagsuppdatering

sömn, helg och 2a advents-vinnare

Har ni också känt av ett större sömnbehov den senaste månaden? Jag brukar kliva upp utan klocka mellan 6 och 7 i vanliga fall, och i säng kommer jag väl vid 23-tiden kanske. Det har gott och väl räckt och jag har varit pigg med ork att hålla igång hela dagen. Nu däremot, de senaste veckorna, har jag varit död vid tio om kvällarna och sovit till halv nio nästan varje dag. Helt knäppt och jag känner mig liksom aldrig riktigt färdig-soven. Usch, denna tröga vintertid! Det har faktiskt aldrig varit lika påtagligt för mig, jag har aldrig märkt av det såhär tydligt, men vi är banne mig inte skapta för att leva under dessa premisser! Sol & värme – vänligen återkom till mitt liv, snarast!

Helgen, i alla fall, har varit lugn och bra. Igår ställdes klockan för att 5 kilometer på bandet skulle springas innan frukost. Sedan blev det frukost framför julkalendern, och en liten utflykt under dagen. Maxmål och godis köptes hem för ytterligare ett gäng timmar i soffan. Skönt! Idag fick ryggen jobba på gymmet, och det är ungefär det enda ansträngande jag planerar att fylla denna dag med, resten är vila vila vila.

Och – den där adventstävlingen då! Denna gång drog jag vinnare och slumpen fick avgöra…. Grattis Evelina! Du har vunnit en burk Cocosa Pure från Bodystore.com ! Du kan väl maila mig (fannyroethlisberger@hotmail.com) din adress, så kommer oljan som en tidig julklapp 🙂 Och ni andra, två tävlingar återstår, nästa kommer upp på onsdag.

Nä hörrni, nu blire att återgå till att göra ingenting ett tag. Önskar er en fin avslutning på helgen!

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  ingrid
  9 december, 2012 at 17:24

  Jag känner också sådär, som att jag aldrig sovit klart! Plötsligt blir träningen framskjuten till 10-11 på förmiddagen istället för 07.30…
  Detta vintermörker..
  ;))

 • Svara
  Annie
  9 december, 2012 at 21:40

  Jag är också alldeles galet trött för tillfället. Skippade t.o.m. träningen för att sömnen lockande klockan tre på dagen i fredags. Och sov till halv nio idag – det händer aldrig annars! :s

Lämna ett svar