Vardagsuppdatering

instagram

Ni vet väl att jag finns på instagram? roethlisbergerphoto heter jag där, och lägger upp bilder från vardagen, så det blir mycket mat, finheter jag springer på lite här och var, ”behind the scenes”-bilder med grejer jag gör till och för bloggen, ja och så en del Fanny också då. Välkommen att följa!

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Nadja
  10 december, 2012 at 21:24

  Älskar din blogg, gillar sättet du skriver på, grymt!!
  En fråga bara; om man kör styrketräning innan frukost, borde man ändå äta något litet före? typ ett glas juice m hampaprotein?

 • Svara
  Mia Olsen
  10 december, 2012 at 21:30

  wow i had no idea!

  nu följer jag dig iaf! 😀

 • Svara
  Patrik
  11 december, 2012 at 07:06

  Vill du träna med mig idag?
  ///P

  • Svara
   roethlisberger
   11 december, 2012 at 10:57

   Jaa massa massa gärna vill jag det!

Lämna ett svar