Vardagsuppdatering

Två och en halv månad

I två och en halv månad har vi räknat ner dagarna. Vi har packat oändligt många flyttkartonger, gått igenom klädhögar och fattat beslut om alla de där prylarna jag glömt att jag hade. Möbler har sålts, och nya har beställts. Jag har lagt orimligt många timmar på att surfa runt bland diverse inredningskonton i olika sociala kanaler, och under tiden förälskat mig flera gånger om i allt från ljusa linnelakan till rustika möbler.

Allt eftersom porslin packats ner och skafferi och kyl rensats har måltiderna blivit snäppet mer ospännande än vanligt. Det har blivit ett par pizzor, yoghurtmiddagar och grillade kycklingar från Ica. När huvudet blivit lite väl trött har vi pausat för att gå ut och leka med favorithundarna i gräset.

I två och en halv månad har vi räknat ner dagarna och nu äntligen är det dags – imorgonbitti får jag nycklarna till vårt nya fina hem. Äntligen äntligen kan kartonger börja flyttas, kläder packas upp och skafferi fyllas. Åh, som vi längtat och sett fram emot detta!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar