Uncategorized

tredje advents-luckan

Ha! Här sitter jag och undrar varför ingen tävlat om söndagens fina adventspris?! Så ser jag att inlägget visst låg som opublicerat… Bra där Fansan! Sååå, nu kör vi, en dag försent men vad gör väl det 🙂Nu närmar vi oss den 24e med stormsteg! Detta år ser jag för första gången på länge fram till julafton, vilket känns riktigt kul. Jul-känslan börjar infinna sig på riktigt, och här hemma är ungefär tusen tända ljus obligatoriskt, saffran har fått piffa till allt från gröt till müsli till kakor den senaste tiden och pepparkakor har intagits i galna underbara mängder.

På tal om bak, så är veckans pris i adventskalendern himla fint, om jag får säga det själv… nämligen Steviosa steviapulver! Jag fick med mig ett paket hem från allt för hälsan-mässan i november, och blev väldigt positivt överraskad. Tänkte att ”det var minsann en futtig burk… lär ju ta slut på nolltid”. Men, när jag hade i en skopa av måttet som följer med paketet (som är minimini och ska motsvarar 25 g/2 msk vanligt socker) i en stor sats glass visade det sig vara på tok för mycket! Det var så sött att till och med jag (sweet-tooth nr.1) grimaserade fult och hela byttan åkte i soporna.. så den där burken med steviapulver räcker nog lääänge ändå, har bara i nypor när jag bakar med det numera! Rekommenderar er att gå in här och läsa om varför Steviosa Steviapulver är så himla fint och bra!

För att vara med och tävla om tredje advents-klappen från mig och bodystore ska ni göra följande:

  • gilla bodystore.com på facebook
  • hitta mitt receptbodystore.com (någonstans på hemsidan gömmer sig ett av mina favoritrecept med jul-tema..) och länka det här i kommentarsfältet
  • skriva er mail i kommentaren (så att jag kan nå er om ni vinner..)

 

Du kanske gillar

13 Kommentarer

Lämna ett svar