Uncategorized

WEAR BLNC — mina favoritplagg

Den uppmärksamme har noterat på bilder och videos från gymmet att jag sedan i slutet av sommaren har tränat i nästan uteslutande kläder från ett och samma märke, nämligen wearbalance, framtagna av fina Anno aka Shapeuup.se

Jag provade nämligen mina första plagg från dem i somras, och de ÄR de skönaste kläderna jag tränat i. Inte ens bara tränat i; jag bär till exempel deras ”Everyday Pants” mest hela tiden även utanför gymmet.

I dagarna släppte wearbalance nya tights, som jag fick hem och trots att de inte var seamless (vilket annars är lite utav ”min grej” när det kommer till träningstights)älskade jag dem! Jag har så många favoritplagg från wearbalance som jag uppriktigt och med glädje rekommenderar vidare, och därför frågade jag Anno om jag inte kunde få en rabattkod att ge er. Vilket jag fick!

Koden Fanny15 ger er 15% rabatt och den är giltig till och med 7/3 klockan 20.00 (transparens: jag har fått kläderna men jag får inget om ni väljer att använda koden)

Så, låt oss kika närmare på mina absoluta favoritplagg! För referens: jag är 173 cm lång, väger ca 70 kg och bär storlek S i allt utom hoodien som jag ville ha riktigt oversized och därför har i M.


Everday Pants — finns både med och utan lårficka, jag har med. De är så fruktansvärt sköna. Höga och breda i midjan med dragsko på insidan, vääldigt stretchiga och bra längd (jag är inget fan av ankle-längd-grejen…)

Everyday Tank Top — ovan ser ni den i brunt, jag har den även i grått, lila (bild nedan) och turkos (kommer också längre ner) och bär dem flera dagar i veckan. Ribbade, stretchiga och bra tyg (=inte genomskinliga. Jag bär tex inte bh eller sporttopp på någon av dessa bilder)

Rövbrallan — jo de heter faktiskt så. Just de här ljusgröna på bilderna nedan kan jag nu inte hitta i webbshoppen så jag länkar till färgen ”cobolt” som jag också har. Rövbrallan är iallafall min togoto nu såhär års när man vill träna i längre tights. Det bästa med dem skulle jag säga är den höga och rejäla midjan, jag har tvättat mina otaliga gånger nu och de håller fortfarande formen perfekt. Rövbrallan är också seamless (så skönt!) och trots sitt lätta härliga material så är de inte genomskinliga alls.

Dreamy Rövbikers — när jag fick hem dessa skrattade jag, för de var så små! Tänkte att de här får jag aldrig på mig… men det gick, och de satt som en smäck! De är alltså väldigt stretchiga, och så har de hög och rejäl midja, är perfekt längd och seamless. Storfavoriter!

Hoodie — det här är den MYSIGASTE hoodien jag ägt!!! Den är i oversize-modell, har fluffig och mjuk insida och dragsko i både luva och midja. Jag bär storlek M för extra oversize!

(Nya) Pocket Tights — jag är som sagt en seamless-tjejja MEN med det sagt blev jag positivt överraskad av dessa tights. De känns liksom seamless fast de inte är det?! Suuuupermjukt och följsamt material med hög midja och fickor på sidorna.

T-shirt — den ni ser ovan i bild, här i färgen Lilac, men jag har den i svart också och den är verkligen fjäderlätt och otroligt skön.

Crop BLNC T-shirt — den ni ser nedan i bild. Båda dessa t-shirts är croppade och passar därför ypperligt till högmidjade tights. Exempelvis, som på bilderna här, med de blå Dreamy Rövbrallan.


Ja hörrni, det var mina favoriter från Anno och wearbalance! Kan alltså med handen på hjärtat varmt rekommendera dessa plagg. Om ni hittar något ni gillar i webbshoppen så glöm inte att koden Fanny15 ger er 15% rabatt (till och med 7/3, som sagt).

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar