Vardagsuppdatering

tisdagsmorgon

Gårdagen blev inte som tänkt och istället för träning och hemlagad middag igår kväll landade vi trötta i soffan med maxmål och lösgodis efter en inte så rolig tripp till sjukhuset. Men, ny dag nya tag!

Idag vaknade jag efter lite fler timmars sömn än vanligt, och för att verkligen kick-starta denna dag tänkte jag bege mig mot gymmet snart. Dagens ”riktiga” pass är inplanerat ikväll, men jag måste ändå handla (affären ligger halvvägs till gymmet) och jag har en hög med övningar jag vill testa på gymmet… så ja, blir en tripp dit för att i lugn och ro ha lite skoj för mig själv 🙂 efter frukost. Lite försenad för att jag suttit och skrivit om hemmaträning utan redskap och vikter.. det inlägget kommer alltså snart. Vilket också ett recept på raw curry-sås gör, och lite andra små godsaker jag laborerat fram. Men NU, nu är jag frukosthungrig – ha en fin tisdag finisar!

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  5 februari, 2013 at 17:52

  Hej!
  Har en fråga om cheesecaketårtan; Vad för det för storlek på form? Går väl att göra i vilken sorts form som helst men någon ungefärlig storlek?
  Jag har inget pp med jordgubbssmak hemma och har inte möjlighet att skaffa närmaste tiden. Jag vill gärna ha jordgubbssmak på tårtan ändå. Finns det något jag kan ersätta pp med för att få ”rätt” konsistens på den? gissar att det kanske inte stelnar eller något på samma sätt med endast jordgubbar i.

  Tack!

  • Svara
   roethlisberger
   6 februari, 2013 at 07:32

   Hej! Jag använde en liten, rund form med löstagbara kanter. Så gör du en vanlig stor rund, rekommenderar jag att dubbla receptet 🙂
   har du inget pp alls (vanilj funkar om du inte har jordgubb) så föreslår jag att du har någon msk kokosmjöl som substitut, och kanske lite extra sötning. Och givetvis riktiga jordgubbar för smak och färg 🙂

Lämna ett svar