Vardagsuppdatering

HEJ IGEN

…and she is back.

Så himla roligt att ni fortsatt titta in här, fortsatt skriva kommentarer och fortsatt peppa mig inför en eventuell återkomst. På instagram har jag ju fortsatt uppdatera så några av er kanske har haft lite ”småkoll” på mig där.

Jag tänkte komma tillbaka nu. Tillbaka till bloggvärlden. Det kommer ske lite förändringar men än så länge är det inte klart så for now – this is the place to be. För mig, och för er som vill läsa. Jag kommer också göra mitt bästa att inte ta illa upp och låta elaka ord gå för djupt, likväl som jag istället kommer försöka ta åt mig av er fina, ni som peppar och faktiskt gillar mig och det jag gör. I slutändan är det ju ändå er jag vill dela denna blogg med, inte ”haters”. Så, nu ska vi ha sådär trevligt igen, med stök i kök och tankenötter om hälsa åt alla håll och kanter! Är ni med?!marsosvSaker jag gjort sedan sist: Kommit till insikt om både det ena och andra. Layoutat och skissat/ändrat/gjort om med min ebok som publiceras snart. Ätit frukost ur fina burkar och övat på att blöja ryggen sådär som man inte borde. Haft bakverkstad med fina Sanna som skriver Tasty Health. Vi skapade två fantastiskt fina (och goda, givetvis) bakverk, pratade non-stop och hade det bara himla himla trevligt! Något jag hoppas blir av snart igen, bra var det.

Nu ska jag fortsätta här. Deadline för boken närmar sig och jag känner mig inte på långa vägar klar, så nu blir det layout för fulla muggar. För att vila ögonen pausar jag under dagen för fotografering, gym, bak, hundrastning och först av allt – frukost framför brasan som tändes tidigt imorse. Önskar er en fin tisdag!

Du kanske gillar

14 Kommentarer

 • Svara
  Ellinor
  12 mars, 2013 at 08:50

  Välkommen tillbaka! Roligt att se dig även i detta forum. Har haft chansen att följa dina uppdateringar på Instagram, men det kan ändå inte helt och fullt jämföras med bloggforumet.
  Kram

  • Svara
   roethlisberger
   13 mars, 2013 at 08:06

   Haha nej, blogg skare va 😉 har saknat att få skriva av mig.. så blir en del texter framöver! kram

 • Svara
  Träningsglädje
  12 mars, 2013 at 09:33

  KUL att du är tillbaka!

  • Svara
   roethlisberger
   13 mars, 2013 at 08:04

   Tack, ROLIGT att vara tillbaka! 🙂

 • Svara
  Vickan
  12 mars, 2013 at 10:49

  Jätteroligt att du är tillbaka. Ska bli spännande att se e-boken och allt annat du har pågång!

  • Svara
   roethlisberger
   13 mars, 2013 at 08:05

   Tack, vad kul att höra 🙂 ja den sitter jag med dygnet runt nu känns det som 😉 så hoppas det blir braaaa, men det tror jag allt 🙂

 • Svara
  Selma
  12 mars, 2013 at 14:24

  Du har varit saknad!

 • Svara
  Frida
  12 mars, 2013 at 21:35

  Välkommen tillbaka! Du har varit saknad i blogg-världen!

  • Svara
   roethlisberger
   13 mars, 2013 at 08:01

   Tack, vad gullig du är 🙂

 • Svara
  Linda
  13 mars, 2013 at 11:15

  Äntligen, stooort välkommen tillbaka! Marcus Birro (av alla människor) sa en klok sak angående detta med att ta åt sig av negativa kommenterer: Om man hör tre positiva saker och en negativ, är det jävligt otacksamt mot de männsikor som sa det där fina att inte ta till sig det, utan istället bara lyssna till det negativa!

 • Svara
  Romeo Patrick - Myway2Fitness.se
  13 mars, 2013 at 19:06

  Oh tack så OERHÖRT mycket för de där sjukt vänliga orden. Det är precis sånt som får en att lyftas några hundra meter upp i skyn! Jag är sååå ödmjukast tacksam för det! Behövde höra det där! 🙂

  Och välkommen tillbaka, din blogg får nu bli min kvälls lektyr! 🙂

 • Svara
  Victoria :)
  15 mars, 2013 at 07:06

  JA, vi är med!! 😀

 • Svara
  Maria E
  17 mars, 2013 at 10:58

  FANNY!!! 😀 <3
  Åh så glad jag är att du är tillbaka! Du är min stora inspiration, typ idol och förebild 🙂 Har följt dig på Instagram medan bloggen var nere. Hoppas du mår bättre nu. Lycka till med boken! Den kommer säkert bli underbar <3
  Kramar Maria 🙂

 • Svara
  Jossan
  19 mars, 2013 at 19:09

  Jaaa vad roligt att du är tillbaka!!!! Äntligen:)
  Kul med bild på ditt söta ansikte.:)

Lämna ett svar