Recept Vardagsuppdatering

sneakpeak

Om ni undrar, så är det såhär det kommer se ut… på ett ungefär, för allt är ju inte klart ännu. Just här ser ni min saffrans granola, som jag ju redan publicerat recept på, men det kommer givetvis vara många nya spännande recept i boken! Bland annat Chocolate Chip Cookie Dough-Cheesecake, smarriga Mint Chocolate Chip-pannkakor och så min nya favvo – världens godaste pizzavisapdf

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Julia Lindberg
  12 mars, 2013 at 20:33

  Hej! Jag hittade hit via tasty-health. Jag måste säga att din blogg verkar vara lika spännande och inspirerande som hennes, fast med din egna personliga twist naturligtvis 🙂 Jag hoppas att du fortsätter blogga och publicera inspirerande recept. Jag har ingen aning om hur många läsare du har men glöm inte att du är en härlig inspirationskälla till var och en av oss.

  Kram

 • Svara
  Sara
  12 mars, 2013 at 23:14

  Välkommen tillbaka fina du! Din bok låter ju helt underbar, ord som Chocolate Chip Cookie Dough-Cheesecake får mig att toklängta tills den finns att köpa. Men det är en sak jag funderar över, kommer recepten att innehålla proteinpulver? Själv använder jag inte proteinpulver i bakning så om recepten inte innehåller proteinpulver är det ett STORT plus.

  Kramar!

  • Svara
   roethlisberger
   13 mars, 2013 at 08:01

   det kommer finnas både och, givetvis! Jag använder det ibland för att jag tycker det är ett roligt ”experiment”, men inte i ALLT jag lagar och bakar såklart 🙂 så du kommer garanterat hitta recept att prova även utan PP! Kram och tack för dina fina ord, roligt att komma tillbaka till!

 • Svara
  k.d
  13 mars, 2013 at 10:54

  grymt!

Lämna ett svar