Efterrätt och gotte Inspiration och pepp Julmys Kost Lunch/Middag Mellis & Kvällis Morgonstund Recept Vardagsuppdatering

E-boken : Functional Sweets and Treats

Okej, nu är det klart.

De senaste trettio dagarna har ägnats åt mer eller mindre en sak. Min bok. Min satans bok som blev på riktigt lite av en slump. Det var nämligen såhär, att bokförlaget jag kom i kontakt med i höstas bad om ett enkelt utkast. För att få en uppfattning om vad jag egentligen gör i köket och nu alltså ville skriva en bok om (att nämna blomkål i chokladkakan var inte en lyckad teaser under mötet, nej). Av flera orsaker blev det aldrig av, det där utkastet. Jag har svårt för att hantera för fria händer, vad menar de med utkast? Bara en text och en bild? Layout? Redigerade? Vilken storlek och vilket format? Ska jag vara ”mig själv” i texten eller mer formell? osvosvosv… det blir trassel i skallen och resulterar helt enkelt i noll och nada gjorda utkast.

Men, för en månad sedan exakt, slog det mig. En ebok. På engelska, av den anledningen att många av mina följare på instagram inte kan svenska och det är ju hit till bloggen jag hänvisat när recept efterfrågats. Svenskar kan ju oftast hantera enkel engelska och ja, lite utmaning är ju skoj, tänkte jag. Denna bok är alltså mitt utkast till förlaget. Den som kommer visa vad jag vill trycka som ”riktig” bok också. Det tar som bekant ungefär hundra år att skapa en tryckt bok, så jag ser det lite som ”bok nummer två”, då jag tills dess förmodligen kommer ha skapat många fler recept jag vill dela med mig av..

Hur som helst. Boken går att köpa här till höger (under min visningsbild) och under min header finns det också en länk. Nu såhär i början har jag sänkt priset till ungefär 77 kronor (det går lite upp och ner pga valutakursen), den kommer sedan kosta 99 kronor. Så passa på att klicka hem den på en gång! 🙂 för att ni ska veta vad som finns i den utöver mycket som redan finns här på bloggen, ger jag er ett litet smakprov:

Den här pizzan alltså… oh-my-GOD. Den är så himlans god att jag nästan vill ställa mig och göra en nu. En ljuvlig kombo av vackra rödbetorsöta päronsalt fetaostsöt honung och sega aprikoser. YUM.pizzaaaaEtt no-bake för den som vill vara sådan. Eller för den som bara gillar kokos och körsbär. Eller bara tycker att de är fina att se på, för den delen. Dessa power bars är enkla, goda, protein-pimpade och som sagt är de dessutom himla vackra.

cocosetcDessa små sötsaker fick en del likes på insta. De fick nog ännu fler likes här hemma (yes, yours truly här fick i sig 4 stycken till eftermiddagskaffet) och inte är väl det konstigt – vi snackar choklad och kaffesegt och mjuktsmakrikt och lent… allt bra på en och samma gång i dessa ”mini chocolate mocha fudge pies”.
chokladkaffefudgeeJa. Här var det också all in. Finns inte så mycket mer att tillägga efter namnet, som lyder: chocolate chip cookie dough cheesecake. Yepp. Vi suger på den ett tag……..cccdcheesecakee

Du kanske gillar

4 Kommentarer

    Lämna ett svar