Kost mobil Vardagsuppdatering

cravings

questcraving1Nog för att man kan göra egna peanut butter cups. Och nog för att de är himla både enkla och goda att få till. Ibland ska de finnas redan när suget slår till. Och ibland är hemgjort inte alls vad man var sugen på ändå. De här godbitarna kommer i förpackning med 2 i var och är ett perfekt gotte i sådana lägen!
questcraving2Tyvärr hade jag bara ett test-paket hemma så de åts rakt upp och ned helt ”naturella”, hade jag haft fler hade jag testat massa roliga saker, till exempel att trycka ner en i en mugcake, och liksom låta den smälta in i kakan… eller att krossa en över morgongrötenåh, fantasin och idéerna är det ju i vanlig ordning inge fel på! Jag hoppas att bodyaction snart får in påfyllning för dessa är helt klart värda att plocka hem! Jag har än så länge bara sett dem på just bodyaction här i Sverige, och de har som bekant de andra nya questbarsen i smakerna choc chip cookie dough och banana nut muffin – och alla andra goa smaker, ju!

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Amanda
    4 juni, 2013 at 21:52

    Proteinbutiken.se hade de också, typ nån dag innan de tog slut! 😉 Men de ska få in dem igen där också, man går hålla koll på var de kommer in först helt enkelt!

Lämna ett svar