Vardagsuppdatering

dagens träning

 • vsnpw (very-slow-no-power-walk) till bilen. Ca 9,2 meter
 • en runda på Ica med mål : frysdisken
 • vsnpw från bilen in igen
 • x antal turer mellan sovrum-kök-badrum-vardagsrum

Målet på Ica:20130608-145819.jpg

Icas egna glass är helt okej. Inte Ben & Jerry eller Häagen Dazs liksom, men det är inte min plånbok heller så, ja. Favoriten är den med vanilj- och chokladglass med både kakdegs- och browniebitar, men den var slut så fick bli denna. Glass botar allt, visst?

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Peaches
  8 juni, 2013 at 16:08

  Låter helt awesome!

 • Svara
  Madeleine Roos
  9 juni, 2013 at 15:34

  Hahaha! Vad härlig du är 🙂
  Jag har en fråga till dig, kan jag ställa den här eller hur gör jag då?
  Skriver här och hoppas på svar iaf.

  Jag har precis som du haft en ätstörning. (Eller ja, jag har den fortfarande…) Har fortfarande ett antal kg att gå upp tills jag når lägsta ”normala BMI”. Pga smärta i hela höften, rumpan, delar av ryggen och axlar har jag fått börja träna för att bygga muskler så att jag kan få slippa smärtan. En sjukgymnast gav mig ett schema som ser ut såhär: 15 min cykel/ promenad, som uppvärmning + 4 – 5 övningar x 2 – 3 + valfri stretchning.
  Jag ska alltså träna varje dag. Börja med uppvärmning 15 min cykel/ promenad. Sedan har jag 4 – 5 övningar som är mellan 10 – 20 reps och ska göras 2 – 3 gånger, med liten vila emellan. Ena dagen vader, lår och rumpa. Nästa mage. Tredje armar, rygg och bröst …och sedan om igen!

  Jag vet inte nu vad jag ska äta innan och efter för att maxa muskeluppbyggnaden så mycket som möjligt. Är det lunch 3 timmar innan + ett mellanmål 1/2 timme innan som är bra, och sedan middag efter? Eller direkt efter lunch?
  Är det bara protein/ bara kolhydrater som jag bör ta innan, eller protein och kolhydrater? Efter då, är det likadant där?
  Har fått höra att det bästa är att äta lättkvarg och bär innan, eller något annat som mest innehåller protein och liiite kolhydrater. Andra säger tvärtom – MEST kolhydrater och lite proteiner till det (ex. 1 stor banan + ett glas mjölk).
  Vissa säger att man ska äta ett stort mål innan, andra säger bara ett mellanmål, tredje säger stort mål + mellanmål, och de sista säger ”tom mage” är bäst…
  Samma sak efter – bara kolhydrater? bara protein? både och? litet mål direkt, eller stort mål? eller litet + stort/ stort + litet??

  P.S: Jag äter ca 4 – 5 mål om dagen (3 huvudmål plus 1 – 2 mellanmål. Ibland kan en bit Ombar slinka ned med efter maten 😉 )

  Hoppas du kan svara mig! Jag behöver hjälp men har ingen att ta hjälp utav. Kramar från Madeleine Roos 🙂

Lämna ett svar